VIDEO Što biste danas sve mogli kupiti za 5 €? Evo što kažu prolaznici

Foto: Index

Sadržaj nastao u suradnji s: Lidl

ŠTO SE SVE može staviti u košaricu za samo 5 eura? Možda manje nego što mislite, a možda i puno više. Upravo s ovim izazovom suočili smo nekoliko prolaznika, a njihovi odgovori otkrivaju više nego što smo očekivali.

Naš tim novinara pružio je sudionicima ovog malog izazova tablet s tri skupine proizvoda, ali bez istaknutih cijena. Morali su odabrati ono što bi kupili, uz limit od 5 eura. 

Na popisu su se našli raznovrsni artikli – od grickalica i jogurta do mesnih proizvoda. Pogledajte u videu što su odabrali i kako su to obrazložili.

Naposljetku, došao je trenutak istine – svaka kombinacija proizvoda koju su odabrali prolaznici ne prelazi 5 eura. Kako su građani reagirali na tu spoznaju?

"Ne mogu vjerovati", rekla je skupina djevojaka kad su shvatile da svaki izbor, odnosno svaka kombinacija proizvoda, iznosi manje od 5 eura.

"Zapravo, jako lijepa cijena", potvrdio je mladi sugovornik, iznenađen također ovom činjenicom.

Iza svega stoji Lidl, koji je trajno snizio cijene svojih brojnih proizvoda, uključujući i one iz našeg izazova. Time su svakodnevnu kupnju učinili pristupačnom, pokazujući da kvaliteta i povoljne cijene mogu ići zajedno. To su na kraju zaključili i naši prolaznici, ujedno sudionici izazova.

Sljedeći posjet trgovini možda donosi iznenađenje jer je s 5 eura moguće odabrati omiljene proizvode, i to bez kompromisa.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Lidl u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.