Video tužnog Travisa Kelcea postao viralan, Taylor Swift nije bila na utakmici

Screenshot: Twitter

Društvenim mrežama se širi snimka Travisa Kelcea tijekom utakmice na kojoj ga njegova cura Taylor Swift nije pratila. Izgledao je frustrirano i razočarano dok je gledao u daljinu, a mnogi su odmah iskoristili priliku za šalu na njegov račun.

Isječak njegovog razočaranog izraza sada se dijeli Twitterom. "Oslobodite Travisa Kelcea", "Izgleda kao da mu je svega dosta", samo su neki od komentara.

Neki sumnjaju na prekid

Mnogi su spomenuli i slavnu pjevačicu. "Ako si tužan, zapamti da se doma vraćaš Taylor Swift", jedan je kod komentara. Međutim, njegov potišten izgled, u kombinaciji s činjenicom da Taylor nije došla na utakmicu, naveo je mnoge fanove da se zabrinu o potencijalnim problemima u njihovoj vezi, prenosi Page Six.

Potvrdili su vezu prošle godine

Podsjećamo, par je potvrdio svoju vezu u listopadu prošle godine, kada su snimljeni dok su se držali za ruke. U siječnju je Swift s Travisom slavila osvajanje Superbowla, a on je tad snimljen kako joj govori da je voli. Nastavio ju je pratiti i na koncertima po Australiji, Aziji i Europi, a u jednom trenutku se čak pojavio na pozornici s njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.