Vladimira do pobjede bodrila "golišava djevojka"

Foto: Press

NEOČIŠĆENE kozice, nepravilno obrađena riža, spljoštene okruglice i nevidljivi korijander – ta četiri nedostatka sinoć su se najviše ponavljala kod ocjenjivanja u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Najveću ocjenu su dobili Vladimir i Branka kojima je u pripremi brazilskog jela Bobó de camarão pomogla i treća osoba: golišava djevojka s Vladimirove majice!

Iako je žiri nekoliko puta napominjao natjecatelje da pripaze na omjer riže i vode, jer je za okruglice potrebna dobro obrađena i ohlađena riža, svega je jedan par natjecatelja pred žiri donio ono što se tražilo. Svoju verziju Bobá de camarãa natjecatelji su mogli začiniti kako god su htjeli, ali nisu smjeli izbjeći niti jednu osnovnu namirnicu, uključujući kokosovo mlijeko, palmino ulje i korijander.



Tomislavu i Katarini niti 60 minuta nije bilo dovoljno za pripremu ovog brazilskog jela. Osim što nisu dobro očistili kozice, pa je Špičeku pijesak „lijepo hrskao u ustima“, na stol za ocjenjivanje donijeli su nedovršeni tanjur. Bitan dio jela, rižu, nisu stigli pripremiti, pa su je izostavili kod kušanja, a zbog čega su dobili najniže ocjene večeras, tek 10 bodova. Vlado i Drago ipak su se snašli i posudili malo riže od Luke i Doris, dok su Višnja i Blaženka pripremile previše papren umak i prepečene kozice.


Najboljim parom proglašeni su Vladimir i Branka, koji su dobili ukupno 20 bodova za svoje spljoštene, ali ukusne okruglice. Vladimir je priznao da je večeras, uz Branku, imao i malu pomoć u obliku golišave ljepotice na svojoj majici.



„A zato vam se nisu digle okruglice! Odnosno, zato su vam se spustile!“, uz smijeh je prokomentirao Špiček, a Pažanin je nadodao da Vladimir „Previše razmišlja o ženama, jer jelu fali korijander, okruglice su postale pljeskavice“.

Anka i Ivan i dalje vode u ukupnom poretku. Hoće li ih sreća pomaziti i ovoga puta, kada su svinjska rebrica zadana namirnica, doznat ćemo večeras.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.