Vratila se: Nakon sedam godina izbivanja sa scene Whitney Houston ponovno osvaja

NAKON nekoliko godina provedenih daleko od očiju javnosti, vratila se soul diva Whitney Houston. Novi album, sinoć predstavljen u Londonu, "I Look to you" je njezin prvi studijski uradak  nakon sedam godina pauziranja. Pjesme su već procurile na internet, ali nisu dobile baš sjajne kritike obožavatelja. Neki govore kako je glas ove 45-godišnje soul pjevačice uništen, ali glazbeni mogul Clive Davis, koji ju je prije 25 godina otkrio, s time se ne slaže.

"Nećete ga zaboraviti nakon što ga čujete", rekao je Davis. Na albumu se nalazi pjesma pod nazivom "I didn't know my own strength", s kojom se Whitney u potpunosti može poistovjetiti. Nesumnjivo, pala je, ali nije propala.

Problemi s drogama: Whitney 2004. godine

2001. godine njezine obožavatelje šokiralo je kad su je vidjeli na koncertu Michaela Jacksonu u New Yorku, bila je, naime, mršava kao štap.  U prosincu 2002. godine u razgovoru s američkom novinarkom Diane Sawyer na ABC-u, priznala je eksperimentiranje s drogama i alkoholom, rekavši kako ne voli o sebi misliti kao o nekom ovisniku. "Imala sam lošu naviku koja se može razbiti. Neću vam reći da sam ovisnik", isticala je.

Unatoč njezinom negiranju problema, dvije godine kasnije prijavila se na odvikavanje. Otkako se rastala od bivšeg supruga Bobbyja Browna 2006. godine i nakon dobivanja skrbništva nad kćerkom Bobbi Kristine, Whitney je odmjereno planirala comeback uz pomoć šefa J Recordsa Davisa.

Ako itko može ponovno osvojiti svoje fanove, onda je to svakako dobitnica Grammyja Whitney Houston. Ona je jedina pjevačica sa sedam uzastopnih multiplatinastih albuma, čak više i od Beatlesa. Diljem svijeta ima 140 milijuna prodanih albuma i 50 milijuna singlica, dok je album s pjesmom "I will always love you, jedan od najprodavanijih svih vremena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.