"Pakiram se odmah": Zbog ove snimke mnogi pišu da se žele preseliti na Island

Screenshot: TikTok

ZBOG visokih temperatura diljem Hrvatske, ali i Europe i šire, mnogi traže načine da se rashlade, a kad vidite čime se bavi ova Islanđanka, vjerojatno ćete biti malo zavidni. Tiktokerica @liljasdiary objavila je snimku na kojoj je pokazala kako skakuće po snijegu i radi grudu, odjevena u toplu zimsku odjeću i s kapom na glavi. 

@liljasdiary What is going onnnn 😩 #snowinjune #iceland ♬ It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Perry Como & The Fontane Sisters

Ljetna zabava na Islandu   

"Island, 4. lipnja. Što se događa?" napisala je uz video koji je prikupio više od pola milijuna pregleda i brojne komentare. 

"Na Cipru je 48°C", napisala je jedna tiktokerica, a Islanđanka je u komentarima pojasnila kako ovo nije uobičajena pojava na Islandu za ovo vrijeme te da se u lipnju temperature obično kreću od 15 do 18°C. 

"Pakiram se odmah" 

"Što se događa na svijetu? Ova snježna oluja koju smo imali uopće nije normalna", napisala je, a tiktokeri su se raspisali kako je riječ o posljedicama klimatskih promjena, no i našalili kako bi se rado mijenjali s njom. 

"Želim na Island, odmah", "Wow, pakiram se odmah za Island", "Ovo je mjesto za mene", "Ovo je raj", "Plačem u Grčkoj" i "Vrijeme je za selidbu", neki su od komentara tiktokera, a Islanđanka ih je počastila još jednim videom u kojem je pokazala kako pleše na snijegu.

@liljasdiary Its june 4th 😀 spring has been so cold not even the bugs want to live here #iceland #snow #letso #itscold ♬ CODY USED MY AUDIO AHHHHHH - james

 "Barem nema kukaca", komentirala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.