YouTube zvijezda u dva dana na OnlyFansu zaradila više od 6 milijuna kuna

Foto: Instagram

YOUTUBERICA Corinna Kopf tvrdi da je u prvih 48 sati na OnlyFansu uspjela zaraditi nevjerojatnih milijun dolara (oko 6.3 milijuna kuna).

Manekenka i influencerica s više od 5.8 milijuna pratitelja na Instagramu prošli mjesec otvorila je profil na OnlyFansu, a vrlo brzo počela se hvaliti koliko joj dobro ide.

Koliko je zaradila, Kopf je nedavno priznala kolegi influenceru Davidu Dobriku. On ju je u svom videu pitao koliko je zaradila. "U 48 sati zaradila sam nešto više od milijun dolara", rekla je.

"Zatim sam kockala da proslavim i osvojila još 30 tisuća dolara", dodala je. Rekla je i kako joj fanovi ostavljaju napojnice od 100 dolara. Iako Dobriku nije željela reći koliko može zaraditi za mjesec dana, na Twitteru se pohvalila kako je jednom fotografijom grudi zaradila 165 tisuća dolara (nešto više od milijun kuna).

Na društvenim mrežama obračunala se i s ljudima koji od nje traže nešto što nije voljna snimiti. "Objavit ću što želim i kad želim. Ako vam se to ne sviđa, slobodno odete", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.