Yuliana u Supertalent dolazi na 24 cm visokim petama

Foto: Press

Peta audicijska emisija Supertalenta donosi novih 11 točki.

Talent će pokazati simpatični Talijan Zeno Sputafuoco čiji će nastup izazvati vriskove u žiriju i publici. Spoj gimnastike, plesa i baratanja štapovima demonstrirat će ekipa iz Twirling kluba Požega, čiji članovi imaju od 12 od 60 godina, a vatrene trikove nogometnom loptom hrvatskoj će publici predstaviti Kostarikanac Willy Elastico.

Dva vrlo mlada kandidata pokazat će svoju vokalnu zrelost u dva različita žanra - Ana Ajduković otpjevat će poznatu domaću pop pjesmu, dok će Hamza Bajraktarević izvesti tradicionalnu sevdalinku. Posebnom će vrstom glume svoju potresnu životnu priču ispričati Tetiana Kyslynska, koja je nakon razvoda i bijega od rata sreću pronašla u Karlovcu.

Yuliana dolazi na 24 cm visokim petama

Jedinstveni stil plesa izvest će zanimljiva Yuliana Kobtseva i to na 24 centimetra visokim petama. Da u životu nije sve sivo objasnit će kandidat Patrik Crnić koji će raznim imitacijama pokušati opustiti i oraspoložiti članove žirija, dok će ih mlada plesačica Sofija Burić početkom svoje točke uspjeti zavarati, a nastavkom raspametiti. 

Da je repanje milo Milošu Šušnju pokazat će svojim nastupom kojim će žiri dovesti u kušnju, a ulični svirač iz Rijeke Luka Govorčin ulicu će zamijeniti velikom pozornicom kojom će proširiti svoju pozitivu i veselje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.