Za doček Nove godine u Rijeci nastupaju Neno Belan s Fiumensima i Let 3

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U programu dočeka Nove godine u Rijeci, koji se održava u organizaciji Grada Rijeke, na Korzu će nastupiti Neno Belan s Fiumensima i Let 3.

"Iznimno mi je drago što ćemo u Rijeci najluđu noć u godini provesti uz ovako atraktivne glazbene snage. Vjerujem da će Neno Belan i Fiumensi, kao i jedinstveni Let 3, raspjevati i rasplesati riječki Korzo, Riječanke, Riječane i sve one koji Novu godinu odluče dočekati u našem gradu. Veselim se unaprijed i pozivam sve da dođu, da napunimo Korzo i da zajedno, u veselju, ispratimo staru i uđemo u novu, 2025. godinu", izjavio je gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Let 3 najavio posebno spektakularan nastup

U godini koja se približava kraju Neno Belan sa svojim Fiumensima odsvirao je preko 60 koncerata te za kraj ovogodišnje turneje stižu u Rijeku. Na koncertu u Rijeci svirat će u proširenoj postavi pa će uz Fiumense, koji ga prate zadnjih 27 godina, ondje biti i Jakša Kriletić na saksofonu te Ante Prgin na udaraljkama. 

Iz Leta 3 najavljuju da će ovaj nastup biti "posebno spektakularan" i pojačan brojnim gostima. Letovcima će se, naime, u novogodišnjem koncertnom spektaklu pridružiti članovi zbora Jeka primorja, brass družina Sestre na čelu s Igorom Pavlicom, kao i Marina Perazić, koja će s Letom otpjevati jednu svoju, a jednu kultnu Letovu pjesmu. Uz sve ovo, grupa je najavila kostimiranu light i video dramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.