Za vilu od 12 mil. eura u Opatiji javilo se troje kupaca. Agent: Sve smo ih odbili

Foto: Milan Mandić/ Smart Invest Properties. 

RASKOŠNA austrougarska vila u Opatiji američko-albanskih vlasnika koja se na oglasnicima prodaje za 12 milijuna eura jedna je od najskupljih nekretnina u Hrvatskoj. 

Bez obzira na vrtoglavu cijenu, javili su se zainteresirani kupci. "Ljudi žive u Americi, no albanskih su korijena. Vila ima preko 600 kvadrata i ima pet etaža. Ima zainteresiranih kupaca za vilu. Do sada smo imali tri ponude, no sve tri su odbijene jer su bile ispod 10 milijuna eura, a kuća se prodaje za 12 milijuna eura. Oglas je aktivan 15-ak dana", rekao nam je Milan Mandić iz agencije Smart Invest Properties. 

Kako izgleda unutrašnjost vile?

Vila ima 12 spavaćih soba i 12 kupaonica, velike dnevne boravke, blagovaonice...

Smještena odmah uz more

Podsjećamo, vila je smještena uz samo more, s izlazom na plažu i poznatu primorsku šetnicu Lungomare. Kako se navodi u oglasu, završena je 1910. godine kao obiteljski ljetnikovac u modernom turističkom središtu te se nalazi na parceli od 1700 m² kultivirane okućnice.

"Vila je kompletno adaptirana i okružena zelenilom i cvjetnim vrtovima. Složeni volumeni, veliki prozori, razigrani tlocrt i različite krovne visine, sa široko istaknutim strehama čine ovu vilu posebnim arhitektonskim primjerkom. U eksterijeru prevladava bogata vanjska dekoracija, razdjelni i završni vijenci, ugaoni istaknuti kvadri, maštoviti prozorski okviri, balkoni i terase zaštićene balustradama te unutrašnja široka i reprezentativna stubišta", stoji još u oglasu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.