Zaljubljeni Marc Jacobs s nabildanim suprugom Lorenzom prošetao plažom

MARC JACOBS ne skriva svoje osjećaje kada je u pitanju njegov suprug, Lorenzo Martone. Zaljubljeni golupčići godišnji odmor ovih dana provode na plažama St. Barthsa gdje razmjenjuju nježnosti pred očima javnosti. Posljednji put, Lorenzo i Marc, viđeni su u romantičnoj šetnji gdje doslovno nisu ispuštali jedno drugog iz ruku.

Homoseksualni ljubavnici zajedno su nešto manje od dvije godine, a svoju vezu ozakonili su početkom godine, pokazujući tako da ih nije briga za uvriježene konzervativnosti i društvena pravila. Osim na prekrasnim plažama, gdje provode božićne i novogodišnje blagdane, Jacobs i Lorenzo ne skrivaju se niti u New Yorku, gdje je takav odnos dvojice muškaraca svakodnevna pojava.

Prije nego je započeo ljubavnu vezu sa sadašnjim suprugom, Marc Jacobs bio je u vezi s Jasonom Prestonom, problematičnim žigolom zbog kojega je završio na odvikavanju. Naime, tijekom veze s problematičnim Prestonom, Jacobs je postao ovisan o drogi i alkoholu, ali uz novog supruga, odustao je od svih poroka i započeo normalan život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.