Zbog ove scene neki su fanovi uvjereni da je mala Michelle iz Pune kuće - mrtva

Screenshot: Youtube

OMILJENU televizijsku seriju 80-ih i 90-ih Punu kuću novim je generacijama približila Netflixova serija Punija kuća u kojoj gledamo nove epizode o životu legendarne obitelji Tanner. 

U novim nastavcima ne pojavljuje se mnogima omiljena članica obitelji, najmlađa kćerkica Michelle, a neki fanovi zbog ove scene iz pete sezone zaključuju da je Michelle - mrtva. 

Naime, u jednoj epizodi otac obitelji Danny Tanner (Bob Saget) govori prijateljici svojih kćeri Kimmy Gibbler da je ona "definitivno jedna od njegovih cura". 

Nakon toga slijedi komentar koji je fanove naveo na ideju da je Michelle mrtva. 

"Lijepo je opet imati tri kćeri", zaključuje Danny. 

Iako su bile pozvane glumiti Michelle u novim nastavcima, blizanke Mary Kate i Ashley Olsen, koje su kao djevojčice glumile njen lik, odbile su ponudu. 

U prvoj sezoni nove serije njena je odsutnost objašnjena tako što su otkrili da Michelle radi u modnoj industriji u New Yorku (referenca na stvarni život blizanki Olsen), no neki su fanovi primijetili da se o Michelle uvijek govori u prošlosti, kao da više nije živa. 

Ako mislite da je takav scenarij premračan za jedan obiteljski sit-com, Buzz Feed podsjeća da se radi o seriji koja je započela smrću Dannyjeve žene i majke djevojčica, a novi nastavci su otvoreni smrću DJ-inog muža. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.