Željko Mijanović: Brada Pitta žene su u Beogradu salijetale, a on je radije pio vino i pričao o filmovima

SCENARIST Željko Mijanović koji je radio na filmu "Tamna strana sunca" kaže da je bio najbliskija osoba Bradu Pittu u vrijeme snimanja filma koji je bio jedan od prvih pravih angažmana holivudske zvijezde. Mijanović je tada bio asistent redatelja i intenzivno se družio s tad anonimnim Pittom. Kaže da je glumac bio oduševljen gradovima Beogradom, Budvom i Svetim Stefanom te su mu već tada žene masovno prilazile. "Svake noći smo išli u kavane i lokale i ostajali do četiri ujutro. Njega su salijetale djevojke jer je jednostavno uvijek plijenio pažnju. Međutim, više je volio sa mnom piti vino i pričati o filmovima, filozofiji, nego se posvetiti djevojkama", ispričao je Mijanović za Blic.

"Brad je bio potpuno, da kažem, naš čovjek"

Brad Pitt je, tvrdi scenarist, radio kao konobar u jednom kafiću u Hollywoodu gdje ga je otkrio Božidar Nikolić, redatelj filma "Tamna strana sunca". "Njegova karijera je tek počinjala i nije imao mnogo novca, pa je morao dodatno raditi u kafiću. Upravo prije dolaska u Beograd Brad je završio snimanje filma 'Thelma i Louise'", kaže Mijanović koji ne prestaje hvaliti svog nekadašnjeg prijatelja sa seta. "On je naprosto bio rođen za uspjeh, vidjelo se to u svemu. Zgodan, profesionalan, marljiv, savršeno normalan u svakodnevnom razgovoru, veseo, voli zabavljati sve oko sebe. Brad je bio potpuno, da kažem, naš čovjek", tvrdi te naglašava da je Brad bio vrlo duhovit kad bi malo više popio.

Zvao ga na susret u Splendid, ali nije mogao doći

Mijanović kaže da se trebao sresti s glumcem tijekom njegova boravka u Crnoj Gori, ali zbog obveza nije mogao doći u hotel Splendid. "Nekoliko puta sam mu slao mailove i bili smo u kontaktu. Neposredno prije dolaska u Crnu Goru s Angelinom Jolie njegovi su agenti stupili u kontakt sa mnom i pozvali me da dođem u Splendid jer je Brad imao želju da me vidi. Nažalost, zbog obveza nisam mogao doći", rekao je Željko Mijanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.