Žena koja je vidjela Liama prije smrti: "Gunđao je i rekao da je jako sjeban"

Foto: EPA

Javila se jedna od osoba koja tvrdi da je vidjela Liama Paynea netom prije smrti. Za Daily Mail se javila žena koju su nazvali Rebecca. Ona je odsjela u hotelu Casa Sur isti dan kao i pjevač. Ispričala je da je pjevačevo ponašanje prije pada s balkona bilo "uznemirujuće". Tvrdi da ga je vidjela samo nekoliko trenutaka prije tragedije.

Tad joj je navodno rekao: "Bio sam u boy bendu, zato sam toliko sjeban." Ova žena kaže da ju je Liamovo priznanje šokiralo i da je u njegovom ponašanju postojalo "nešto očajno". Ona ga je navodno i fotografirala oko 12:26 po lokalnom vremenu, a nekih pola sata kasnije u hotel je pozvana policija zbog "agresivnog muškarca". 

"Uznemirio se zbog e-maila, opsovao i razbio laptop"

"Jedan moj prijatelj je trebao odsjesti u sobi u kojoj je bio Liam pa je osoblje bilo nervozno jer se u 16:30 još nije odjavio. Bili su nervozni i zbog njegovog ponašanja. Kad sam došla u predvorje hotela, Liam je čekao kod lifta sa željom da ga netko prepozna. Kad je lift došao, iznenada nam je rekao, bez ikakvog poticaja: 'Da, ja sam Liam! Dobro, uđite unutra, dođite sa mnom u lift, volim se maziti'", ispričala je.

Rebecca tvrdi da je ona odlučila čekati lift, dok su druge djevojke koje su bile prisutne ušle u lift s Liamom. Tvrdi da je pjevač jednu od njih tada zgrabio za vrat i počeo ju lažno gušiti, ali da je drugima u liftu to bilo uznemirujuće. Rebecca se vratila u predvorje, a samo desetak minuta kasnije vratio se i Liam koji je sa sobom nosio laptop. Tvrdi da se uznemirio zbog e-maila koji je primio, opsovao i razbio laptop.

"Svi, posebno osoblje, su bili jako šokirani", rekla je. "Pitala sam ga je li dobro, a on je samo nešto zagunđao i rekao da je bio u boy bendu te da je jako sjeban. Nisam mogla vjerovati da je takvo nešto rekao. Još je psovao, a onda je uzeo svoj laptop i vratio se u lift. Potom se netko od njegove pratnje ispričavao. Osoblje je bilo izbezumljeno, vidjela sam da je netko zvao policiju", dodala je.

Vjeruje se da je Liam u trenutku smrti bio sam

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa. Policija je izvijestila da je preliminarna obdukcija pokazala da je Payne pretrpio unutarnje i vanjsko krvarenje.

Liam je u trenutku pada s balkona bio sam, navode iz ureda tužitelja Argentine, prenosi Sky News. Tvrde da sve ukazuje na to, ali svejedno istražuju mogućnost umiješanosti trećih strana. Dodaju da je pjevač vjerojatno pao dok je bio polusvjestan ili potpuno bez svijesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.