Zvijezda Bridgertona potvrdila novu vezu. Snimljena je s 13 godina mlađim dečkom

Foto: Profimedia

Zvijezda Bridgertona Nicola Coughlan (37) snimljena je s novim dečkom, glumcem i youtuberom Jakeom Dunnom (24). Par je zagrljen šetao ulicama Londona, a kad su uočili paparazze, Jake je Nicoli ponudio svoju šiltericu da se zaštiti od fotografa.

Izvori su za MailOnline otkrili da je par upoznala Louisa Harland, koja je s Nicolom glumila u seriji Derry Girls. Ona je Jakea upoznala na setu serije Renegade Nell te pomislila da bi on i Nicola bili odličan par i očito pogodila. Par je prvi put viđen zajedno još u ožujku, kada su osvanuli na Instagram profilu jednog od Jakeovih kolega iz serije Renegade Nell. U kolovozu su viđeni zajedno na londonskom festivalu All Points East, no veza tad još nije bila potvrđena.

Jedna od najomiljenijih glumica

Nicola je Irkinja, a Jake je rođen u Londonu. Nicola je najveću slavu postigla ulogom Penelope Featherington u seriji Bridgerton. Jedna je od najomiljenijih glumica nove generacije, a zbog upečatljivog stila smatraju je i modnom ikonom današnjice. 

>>Bridgerton pokrenuo raspravu: Jesmo li spremni za romanse drugačijih tipova tijela?

Simpatije javnosti prikupila je i boreći se protiv nametnutih standarda ljepote. "Ako imate mišljenje o mom tijelu, molim vas, nemojte ga dijeliti sa mnom. Većina je ljubazna i ne pokušava biti uvredljiva, ali ja sam u stvarnom životu ipak samo ljudsko biće i teško je podnijeti težinu toliko mišljenja o vlastitom izgledu koja mi se šalju svaki dan", poručila je jednom

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.