Zvijezda Euforije: Željela sam smanjiti grudi, a danas su moje najbolje prijateljice

Foto: Profimedia

Mlada glumica Sydney Sweeney poznata po ulozi u hit-seriji Euforija otkrila je da je umalo otišla "pod nož" kao tinejdžerica. Sweeney se prisjetila kako je tijekom srednje škole bila toliko nesigurna u svoje "velike grudi" da je sanjala o njihovom smanjenju.

"Kad sam bila u srednjoj školi, znala sam se osjećati nelagodno zbog toga koliko su mi velike grudi i govorila sam da ću ih, kad napunim 18 godina, smanjiti", rekla je u intervjuu za Glamour UK. Doduše, mama ju je odvratila od tog pothvata i objasnila joj da će na koledžu požaliti zbog te odluke.

"Sviđaju mi ​​se. One su moje najbolje prijateljice", dodala je. Sweeney, koja je odrasla u ruralnom Idahu, poticala je druge da pokažu "ono čime raspolažu". "Razmeći se slobodno onime što imaš, zavolite ih", istaknula je 26-godišnja glumica.

Međutim, zvijezda serije Bijeli lotus nije uvijek bila samouvjerena kao danas. "Prošla sam kroz taj proces pokrivanja svog tijela u tako mladoj dobi, ali kad sam postala sigurnija sama u sebe, mnogo toga se promijenilo", prepričala je Sydney i dodala da "želi pokazati djevojkama da je nevjerojatno lijepo i osnažujuće imati tijela kakva imaju".

"Svačije tijelo je lijepo. Kada imate samopouzdanja i sretni ste iznutra, to se stvarno vidi na vama", nastavila je. Sweeney, koja trenutačno promovira svoju nadolazeću romantičnu komediju Anyone But You, povezivali su s kolegom Glenom Powellom unatoč tome što se zaručila za 38-godišnjeg biznismena Jonathana Davina prije gotovo dvije godine.

Povezivali su je s kolegom iako je zaručena

Plavokosa ljepotica se raspričala o planiranju svog vjenčanja ranije ovog mjeseca. "Zauzeta sam poslom! Ja sam radoholičar i volim raditi", odgovorila je Sweeney za Entertainment Tonight na pitanje hoće li uskoro "prošetati do oltara".

Njezin zaručnik, koji je 15 godina stariji od nje, blisko surađuje s njom kao koproducent na filmu Anyone But You, zbog čega mnogi vjeruju da je njezina koketna interakcija s Powellom bila samo "PR trik". Unatoč tome, nagađanja da je u romantičnoj vezi s Powellom bila su sve češća tijekom prošle godine, a priznala je da je to utjecalo na njih oboje.

"Glenu je bilo jako teško, što me rastužilo jer je naše prijateljstvo bilo itekako lijepo iskustvo za nas oboje", rekla je za Glamour UK o snimanju filma u Australiji. "Također, nikada nisam baš pričala o svojoj vezi, a kao i uvijek, mediji vole stvarati dramu kroz razne priče", nadovezala se mlada zvijezda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.