Zvijezda Igre prijestolja: Imala sam dva krvarenja u mozgu, tad me bilo strah otkaza

Foto: EPA

Emilia Clarke je priznala kako se bojala da će dobiti otkaz u seriji Igra prijestolja (u kojoj je utjelovila Daenerys Targaryen) nakon što je pretrpjela dva krvarenja u mozgu, prenosi Daily Mail. Ispričala je da je prvo krvarenje imala kad je završilo snimanje serije te je izgubila sposobnost govora i skoro pala u komu. Kad je imala drugo krvarenje, morala je na operaciju.

"Kad imate ozljedu mozga, sve nesigurnosti se učetverostruče preko noći. Bojala sam se da ću dobiti otkaz jer misle da nisam sposobna dovršiti posao", ispričala je 37-godišnja glumica. "Više sam se bojala otkaza nego smrti", dodala je. Na kraju se brzo vratila poslu, no priznaje da joj je bilo jako stresno te je osjećala pritisak pred kamerama.

Nakon što se oporavila, glumica je pokrenula dobrotvornu organizaciju SameYou za koju je njoj i njezinoj majci Jenny dodijeljena MBE (Member of the Order of the British Empire) nagrada koja se dodjeljuje za izvanredna postignuća ili usluge zajednici. I njezina majka je bila na operaciji uklanjanja aneurizme mozga. 

"Doživjeti iskustvo blisko smrti i proći kroz neku vrstu tame svega toga pa onda izaći iz toga, baš smo sretni", zaključila je Clarke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.