Zvijezde Eurosonga snimile zajedničku pjesmu. Fanovi oduševljeni: "Pravi pobjednici"

Käärijä, finski predstavnik na Eurosongu 2023. godine, i Joost Klein, nizozemski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu koji je diskvalificiran, snimili su zajedničku pjesmu pod nazivom TRAFIK!. Pjesmu izvode na engleskom, finskom i nizozemskom jeziku.

Pjesma na YouTubeu ima preko 600 tisuća pregleda i brojne komentare oduševljenih fanova. "Pravi pobjednici Eurosonga", "Zamislite da njih dvoje zajedno nastupaju na Eurosongu 2025. Oni imaju neka nedovršena posla s njima", "Mislim da su njih dvoje potaknuli više ljudi da uče finski i nizozemski jezik nego bilo tko drugi", "Pravi pobjednik Eurosonga 2023. i pravi pobjednik Eurosonga 2024. u jednoj pjesmi. Savršeno", samo su neki od komentara fanova.

Käärijä i Joost su već neko vrijeme dijelili isječke iz pjesme i snimanja spota, stoga je ona i prije službenog izlaska postala hit na TikToku koji su mnogi oduševljeno dijelili.

@paidatonriehuja TRAFIK! Music video is out 🔥 #1 in Finland @joost #käärijä #joost #foryoupage #fyp #tiktok #summer #2024 #newmusic #musicvideo ♬ TRAFIK! - Käärijä & Joost
@scwwq Obssesed with their new song #joost #käärijä @joost @Käärijä #joostklein #käärijächachacha #trafik ♬ TRAFIK! - Käärijä & Joost

Zajedno su već i nastupali, a publici se pjesma poprilično svidjela.

@sini.susanna Legit sekosin tästä. Fucking Joost on stage with Käärijä??!! Best thing ever 😩🤍🥵🔥 @joost @Käärijä #ruisrock2024 #ruisrock #ruissi #festival #joost #käärijä #traffik #summer #fyp ♬ alkuperäinen ääni - Sini

Joost se vraća na Eurosong?

Podsjetimo, ovogodišnji predstavnik Nizozemske na Eurosongu bio je diskvalificiran na dan finala, a nedavno je pokrenuo glasine da bi se mogao vratiti na natjecanje. U opisu svog Instagram profila stavio je "Eurosong 2025.", a naziv svog kanala za emitiranje promijenio je iz "Eurosong 2024." u "Eurosong 2025.". Njegova diskvalifikacija izazvala je lavinu nezadovoljstva među razočaranim fanovima.

Godinu dana prije Käärijä je na Eurosongu završio na drugom mjestu iako je od publike dobio najviše glasova. Zahvaljujući bodovima stručnog žirija, pobjedu je odnijela Švedska, što je izazvalo burne reakcije fanova Eurosonga. Ista situacija ponovila se i ove godine kad je Baby Lasagna bio pobjednik publike, ali je Švicarac završio na prvom pjesmu nakon bodova žirija.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.