Dirljiva gesta curice (3) rasplakala je internet: To je dijete s razvijenom empatijom

Screenshot: TikTok

Djeca uče iz svega što se događa oko njih. Zbog toga je važno biti ljubazan i pošten prema svojoj djeci te ih učiti suosjećanju. Mama Kenna Bangerter objavila je video u kojem prikazuje savršen primjer empatije kod djece.

Video počinje s Kennom i njezinim suprugom Jackom koji sjede na podu, okrenuti prema kameri. U središtu kadra je njihova najmlađa kći, Velzy, koja je tek nedavno počela puzati, leđima okrenuta prema kameri.

Jack i Kenna sjeli su na dvije suprotne strane i stavili Velzy u sredinu, malo dalje od njih oboje. Tekst preko videa glasio je: "Želimo vidjeti kome će naša beba doći sada kad je naučila puzati."

Čak se i njihova starija kći Tommy uključila te sjela između svojih roditelja kako bi promatrala cijelu igru. Nakon nekog vremena, beba Velzy konačno je izabrala roditelja te dopuzala do tate.

Kenna je imala vidno razočaranje na licu kada je vidjela da Velzy odlazi svom tati. Zato je Tommy učinio nešto prekrasno. Ustao je i potrčao do mjesta odakle je Velzy počela puzati. Zatim je svojoj mami rekao: "Čekaj mama, ja ću dopuzati do tebe."

@kennabang

Im actually sobbing at the sweetness i cant

♬ dear by gerry - gerry

Korisnici su bili oduševljeni, a mnogi su komentirali kako im je ova gesta rastopila srce. "Tommy je znao da ti je to trebalo", podijelila je jedna korisnica. Druga se nadovezala: "Ovo je predivno dijete s razvijenom empatijom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.