Djevojčicu ugrizla otrovna zmija, sakrila se među igračkama

19-MJESEČNA djevojčica Emmy Joe nedavno je završila u bolnici. Ugrizla ju je zmija otrovnica koja se sakrila među njezine igračke u njihovom domu u Tennesseeju. 

"Molim vas, provjerite igračke svoje djece prije nego što se krenu igrati. Vidjeti dijete u boli i znati da ništa ne možete učiniti je užasan osjećaj", kaže mama Kate Gardner Foust koja je na Facebooku objavila fotografije ugriza na nozi kćerkice. Noga joj je vidljivo otekla i počela mijenjati boju. 

Djevojčicu je ugrizla otrovnica copperhead (engl. bakrena glava). Ove zmije žive u SAD-u i u nekim dijelovima sjevernog Meksika. Hrane se uglavnom malim sisavcima, pticama, gušterima i drugim zmijama. Mogu narasti između 90 i 130 centimetara, a životni vijek im je i do 25 godina. 

My Precious 19 month old Emmy Joe was bit by this copperhead. Hiding right beside our back door with her toys. Many of...

Objavljuje Kate Gardner FoustSrijeda, 14. listopada 2020.

"Mnoge zanima koliko je zmija bila velika. Vidite na fotografiji. U bolnici su nas pitali čime smo je ubili, moj suprug nije imao pojma. Prvom stvari koju je pronašao", dodala je majka.

Kate kaže da je njezina kći otpuštena iz bolnice te da se oporavlja, a noga joj je još uvijek osjetljiva na dodir.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.