FOTO Ova je fotka oduševila skoro pola milijuna mama, s dobrim razlogom!

Foto: Facebook

MNOGE žene čija tijela imaju vidljive znakove proteklih trudnoća malo gutaju knedlu pri pomisli na ljeto, more, plažu i svoje obnažene trbuhe i kada se pojavi jedna ovakva fotka žene odahnu.


Nije lako zatomiti taštinu, zna to svaka mama koja ima tigrove oznake i obješenu kožu, a ne zna ona koja to nikada nije imala. I baš zato kada vidite jednu ovako prilično poznatu ženu, a riječ je o lifestyle blogerici Rachel Hollis - mnogim ženama dođe da odahnu. Jer ako može ona, zašto ne bi mogle i druge mame.  I to na tisuće drugih mama - 9.5 tisuća "go girl" komentara, 400 tisuće lajkova i gomila šerova kažu da se svi slažu kako se na ovoj slici ne vide samo trudničke oznake, vidi se jedna super pouzdana, opuštena i sretna mama. 

 

"Imam gomilu strija i nosim bikini. Imam trbuh koji će, čini mi se, trajno ostati ovako mekan i lelujav, ali i dalje nosim bikini. Pupak mi je takav da nikad nisam ni mislila da može biti takav, ali svejedno - nosim bikini. 

>>>Gola sam pred djecom- bez pardona<<<

Nosim ga zato što se ne sramim svog tijela. Zapravo, ponosna sam na njega. Što drugo da radim nego da se ponosim njime jer moje je tijelo znak da sam u njemu nosila troje (velike) djece, da sam imala priliku postati mama, a sva ova obješena koža ne govori toliko o mojoj debljini već suprotno - da sam dala sve od sebe kako bi izgubila sve te suvišne kilograme. Nosim bikini jer se ne sramim biti takva pred drugima, jer mi drugi nisu važni. Važan mi je samo onaj muškarac koji točno zna kroz što sam sve prošla da bi došlo do ovog tijela, jedini onaj muškarac koji mi ne propušta reći da sam mu sada, unatoč strijama i ovakvom trbuhu, još više seksi nego prije. I njegovo mi je mišljenje jedino važno. Njegovo i moje naravno! 

>>>Tko se još na plaži zamara vašim debeljuškastim tijelom<<<

Ne sramite se stoga svojih ožiljaka - oni su znak onoga što jeste. Mame!", napisala je Rachel uz ovu fotografiju i time dodatno oduševila sve "tigraste" mame ovog svijeta. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.