Index Mame zajedno skidaju kile i jačaju mišiće - 3. dan

Foto: Index

KOLIKO nas ima mame, koliko nas ima? Dovoljno da svaka ponaosob u svojoj sobi, u svom điru i terminu vježba i radi na sebi. A preko dana malo drugačije planira šoping.  

No, ako smo vas jučer malo ozlovoljili popisom namirnica koje bi trebali izbjegavati, a da pritom ni jednom riječju nismo spomenuli pekare i pekarske proizvode koji su također na crnoj listi (osim proizvoda od cjelovitih žitarica), onda bi bio red da vam danas udijelimo malo ljepši savjet. Primjerice - o tome da morate jesti prije i poslije treninga. Jednostavno morate :)  

Ne previše naravno, i ne bilo što, ali važno je da ima proteina koji će vašim mišićima dati više energije kako bi za vrijeme vježbe mogli raditi više i bolje, te nakon treninga, da se u organizmu nastavi proces rasta mišića čak i satima nakon što ste trenirali. Savjet je jesti barem sat vremena prije i isto toliko poslije treninga - jaja, jogurte, svježi sir, čokoladno mlijeko, tvrde sireve, kruh (već ste prestale kupovati bijeli, zar ne?). 

A kada se najedete, pa malo odmorite, vrijeme je za trening! Tu danas nećemo mijenjati baš ništa, pa tek je treći dan na redu. 

30 sekundi Pulse Squat 

15 sekundi odmora 

30 sekundi izmjenični iskorak 

15 sekundi odmora 

30 sekundi Mountain Climbers

15 sekundi odmora

30 sekundi sklekova na koljenima 

15 sekundi odmora 

30 sekundi običan plank 

Za danas gotovo! 

Za objašnjene svake vježbe pogledajte opis 1. dana našeg Index Mame "projekta".  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.