Jako smiješne ilustracije svih trudničkih radosti i gadosti!

Foto: Mommie Poppins

TRUDNOĆA je blažena, ali svaka trudnica već od prvog dana zna da nije sve što se tiče njenog novog stanja toliko krasno i ružičasto. Blaženstvo je često popraćeno (ab)normalnim pojavama, izlučevinama koje trudnoću znače, a rastući trbuh okolina često vidi kao razlog da se bez ikakvog poticanja upliću u toliko intimnu sferu života buduće mame. Osim toga, svaka trudnica ima nešto što neće baš na sva usta priznati okolini, a često je baš to ono na što prvo pomisli.

Neke od takvih komičnih trudničkih pojava pronašli smo na internetu u obliku vrlo smiješnih ilustracija koje jako zorno prikazuju deset najčešćih trudničkih radosti i gadosti. Za one koji s engleskim nisu na ti, preveli smo svih deset "komikalija" ;)

Uživajte i slobodno se smijte od srca čak i ako se možda nikad niste našli u ovim klasičnim trudničkim boljkama:

1. Kada me ljudi presretnu da bi mi od srca čestitali, često ih volim zbuniti s pitanjem "čestitate na čemu?", čisto da ih malo izbezumim ;)


2. Pišanje po štapiću i čuvanje istog zapišanog štapića jedna je od prvih gadarija koje ćete učiniti kao (buduća) majka! ;)



3. Kada sam saznala da sam trudna preplavio me osjećaj čiste sreće, jer izostanak menstruacije na minimum devet mjeseci stvarno je razlog za slavlje! ;)



4. Ako beba u trbuhu stvarno može čuti sve što govorimo onda sam prilično sigurna da je prva riječ koju je čula bila F..K! ;)



5. Višak hormona i manjak alkohola - koristiti na vlastitu odgovornost! ;)



6. Ako devet mjeseci nosim muško u sebi, zar ne bi onda trebala dobiti (1,78 puta) veću plaću?



7. Prema filmovima koje nam puštaju na trudničkom tečaju oni od Quentina Tarantina izgledaju ko Disneyeve bajkice ;)



8. O da, jako često položim ruku na svoj trbuščić i napadno pokažem okolini koliko mi je neugodno dok stojim u javnom prijevozu, naravno - kako bi me pustili da slobodno sjedim! ;)



9. Kod mene nema one dileme Pišati ili ne pišati! - Pišati! (uvijek i svugdje);)



10. Mučnine, nadutost, plinovi, često pišanje, bolna zdjelica, nesanica, akne, umor, dlake po licu, krvarenje desni, bol u leđima .... o da, ma trudnoća je stvarno prelijepa ;) 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.