Mama odgaja kćer da bude tradicionalna žena: “Prihvatljivo je ovisiti o muškarcu"

Screenshot: TikTok

Iako je na svijetu sve više feministica, Australka Jasmine Dinis hvali se da je sušta suprotnost tom pojmu. Sebe opisuje kao "tradicionalnu suprugu koja kćer odgaja da služi svojoj obitelji i ovisi o svom budućem mužu".

"Želim da bude kao ja, umjesto da stekne sveučilišno obrazovanje ili vlastitu karijeru", rekla je u jednom od videa koje je podijelila na TikToku.

"Učim svoju kćer da je sasvim prihvatljivo ovisiti o muškarcu te da će joj služenje mužu i rađanje djece biti najveća radost", dodala je.

@jasminedinis2 In a world full of women teaching their children that their only goal is to go to university, get a good job and make money, I’m teaching my little girl to live a slow life, to be a biblical women that wants a husband & a beautiful family that she can serve daily. That joy comes from God & family, not from a career 🕊️🤍 #homesteading #tradwife #motherhood #foryoupage #stayathomemom #conservative ♬ original sound - Jasmine Dinis

Jasmine ima gotovo 150 tisuća pratitelja na TikToku i Instagramu, gdje objavljuje isječke iz svog života te promovira "tradicionalno majčinstvo i brak".

Mnogi je osuđuju zbog načina na koji odgaja svoju kćer. Smatraju da svatko, bio žena ili muškarac, mora naučiti ne ovisiti ni o kome drugome osim o sebi.

"Nadam se samo da ćeš joj biti podrška ako odabere karijeru, a ne ono što si joj ti namijenila", poručila je jedna osoba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.