Novina na tržištu: Jastuk koji ublažava bebine grčeve

Foto: Babocush 

DA VAM je netko prije ponudio ovakav proizvod koji navodno vrlo uspješno ublažava nelagodu izazvanu bebinim grčevima, vjerujemo da bi vam to znatno olakšalo prve mjesece s vašom bebicom.

Svatko tko je imao priliku (tjednima i mjesecima) proživjeti tu muku kada doslovno nikako ne možete pomoći svojoj bebici zna da je svaka novotarija na tržištu vezana uz taj problem itekako dobrodošla. I potrebna - ne samo bebi već i roditeljima.

Prepoznala je to i tvrtka Babocush čiji su stručnjaci proizveli jastuk za grčeve - malu umirujuću ležaljku na koju se beba stavi na trbuščić i začudo, bebe prestaju plakati jer ih jastuk opuštajuće ljulja baš kao što to inače čine mama ili tata. Beba je na trbuščiću te se na tom području grije, a ljuljajući osjećaj daje im dovoljnu utjehu da prebrode bol i nelagodu.

Uz pomoć Babocush jastuka sada i roditelji mogu malo odahnuti, jer, zaista, svatko čija je beba imala grčeve zna koliko je teško podnositi takve svakodnevne situacije koje znaju trajati satima.

Jastuk se inače prodaje zasebno, a lako ga je namjestiti na običnu njihaljku za bebe, kao što se može vidjeti u ovom videu.

Kako je vidljivo na njihovom web shopu jastuk se trenutno nudi po akcijskoj cijeni od 99 funti, što nije malo, ali postoji li cijena koja će roditeljima čija beba ima jake i dugotrajne grčeve biti prevelika?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.