Ovi klinci internetsku slavu mogu zahvaliti istom čovjeku

Screenshot: TikTok

DVA trenutno najprepoznatljivija viralna lica, Corn Kid i Komodo Dragon Kid, svoju novostečenu slavu mogu zahvaliti istom čovjeku.

Naime, Julian Shapiro-Barnum je čovjek koji stoji iza web serije Recess Therapy, u sklopu koje intervjuira klince u dobi od dvije do devet godina u New Yorku, a popularnost djece posljedica je njihovih nevjerojatnih odgovora.

Dvojica Julianovih sugovornika bili su Tariq ili Corn Kid i Dillon, odnosno Komodo Dragon Kid. Intervju s Tariqom skupio je gotovo 1.7 milijuna lajkova, a Dillon pola milijuna samo na Instagramu.

U intervjuu Tariq hvali povrće koje obožava i u jednom trenutku vrišti: "To je kukuruz!" Te riječi postale su inspiracija mnogima koji sada na TikToku oponašaju klinca, koji je uvjeren da je njemu omiljeno povrće rješenje za sve životne probleme.

@doingthings Do you think corn is real? 🌽 @Recess Therapy ♬ original sound - Doing Things

Dillon je slavu stekao jer je ispričao koliko voli komodske varane kojima bi, kad bi mogao s njima razgovarati, rekao: "Volim te."

Objasnio je i da bi volio jahati komodske varane, iako oni, vjeruje, "jedu ljude".

"Oni jedu ljude, to je tako posebno", rekao je opisujući životinju.

@recesstherapy HE’S BACK!! So many amazing moments we had to leave out.. make sure to go check out the full episode on our YouTube!! #recesstherapy #komododragon ♬ original sound - Recess Therapy

Na Julianov upit želi li vidjeti kako komodski varan jede ljude, odgovorio je potvrdno.

Zahvaljujući slavi, Tariq bi mogao zaraditi bogatstvo. Naime, njegov intervju pretvoren je u viralni remiks naziva It’s Corn. Pjesmu je napravila ekipa Schmoyoho, koju čine braća i sestre Gregory, Michael, Andrew, Sarah i Evan, koji imaju popularan YouTube kanal s oko 3.43 milijuna pretplatnika. 

@schmoyoho intro song for any meal/snack with corn 🌽 - from iconic interview on @doingthings ♬ It's Corn - Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

"Sav prihod dijeli se s Tariqom i njegovom obitelji. Stoga, molim vas da podržite i poslušate pjesmu. Dijeli se svuda", objavio je Julian na TikTok profilu Recess Therapy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.