Pokloni za mališane koji obožavaju kreativnu igru: Dječje kuhinje i kućice za lutke

Foto: Press

Želite kupiti poklon svom djetetu, ali već sve ima? U isto vrijeme vam je važno i da igračka bude zabavna, i da stimulira vaše dijete, i da razvija njegove kreativne vještine? Na mae.hr webshopu pronašli smo bogat asortiman koji nudi sve što vam treba za dijete; od opreme, odjeće i igračaka, a ova posljednja kategorija je posebno privukla našu pažnju.

Od klasičnih igračaka, poput plišanaca i kockica, preko autića, setova za crtanje, pa čak i igračaka za novorođenčad i STEM igračaka, ponuda je prikladna za sve prigode. Bilo da dijete slavi rođendan, ili idete prijateljima na darivanje (baby shower) ili želite mališanu pokloniti nešto za Božić i blagdane, ovaj članak će vam dati par kreativnih ideja kako ugodno iznenaditi najmlađe!

Posljednjih godina su među djecom sve popularnije dječje kuhinje, a kao poklon su prikladne i za djevojčice i za dječake. Kombinacija dodataka za kuhanje, poput pribora i posuđa, ostalih kuhinjskih pomagala i samog uređenja dječjih kuhinja, pokazala se kao pun pogodak koji će razveseliti svakog mališana. Na mae.hr kuhinje možete pronaći u gotovo svim bojama, od pastelnih, preko šarenih i onih neutralnijih, poput sive i bijele, što garantira da ćete pronaći neku koja će se uklopiti u interijer vaše dječje sobice. Neke drvene kuhinje za djecu  u paketu dolaze i s hranom poput brašna ili riže, što djeci omogućuje da simuliraju pripremu različitih jela, te su opremljene LED svjetlima i neizostavnim zvučnim efektima koji doprinose doživljaju igre, zbog zvukova tanjura ili čak ključanja vode u tavi.

Pažnju su nam posebno privukle kućice za lutke jer, bilo da je riječ o klasičnim lutkama ili barbikama, djeca se obožavaju igrati uloga i pretvaranja, a to je i super način da razvijaju svoju maštu! Osim što su izvrsne i stimulativne igračke, kućice za lutke mogu poslužiti i kao dekorativni detalji i dopune namještaju u vašim prostorijama. Nas je posebno privukla drvena kućica za lutke ECOTOYS koja je trenutno na popustu, a sigurna je za vaše dijete jer nema oštrih i opasnih rubova te se sastoji od čak 11 dijelova namještaja koji se mogu slobodno vaditi i preslagivati.

Ako ipak tražite kućicu neutralnijih boja i izgleda, Drvena kućica za lutke Grace s namještajem omogućuje vam da je ukomponirate čak i u svoju dnevnu sobu. Vrijeme sastavljanja kućice je oko 40 minuta, a zatim slijede sati i sati bezbrižne igre!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.