Sada je službeno: Kim preslatkom fotkom predstavila sina i otkrila njegovo ime

Foto: Instagram

REALITY zvijezda i reper Kanye West nedavno su postali roditelji četvrti put. Njihovo četvrto dijete, dječaka, rodila je surogat-majka, a Kim je tada sretnu vijest objavila na Twitteru. Iako su obožavatelji očekivali da će gotovo odmah i vidjeti najmlađeg člana njihove obitelji te otkriti njegovo ime, to se nije dogodilo.

Nedavno su mnogi bili uvjereni da je Kim u jednoj svojoj objavi neobičnim emotikonom otkrila ime koje je odabrala za dječaka. No pravo ime je otkriveno tek sada.

Naime, ponosna mama je s obožavateljima podijelila preslatku fotografiju na kojoj se vidi kako njeno najmlađe dijete spava, ali i poruka njenog supruga. 

"Predivan Majčin dan. Dolaskom našeg četvrtog djeteta blagoslovljeni smo preko svake mjere. Imamo sve što nam treba", napisao joj je Kanye, a Kim je u opisu fotografije samo kratko napisala "Psalm West" jasno dajući do znanja kako je upravo to ime koje su odabrali za svog sina.

Iza ovog posebnog imena skriva se posebno značenje.

"Kanye u posljednje vrijeme prolazi kroz duhovnu preobrazbu. Svako od imena njegove djece ima značenje koje je osobno između Kanyea i djeteta", objasnio je izvor blizak paru za People dodajući kako je ponosni otac imao nekoliko ideja za ime, ali se na kraju odlučio za Psalm, što na hebrejskom znači "pjesma".

"Znam da oboje redovno čitaju Bibliju, a Psalmi su najveća pojedinačna knjiga Biblije te Kanye vjeruje kako u njima ima mnogo mudrosti", objasnio je izvor pa istaknuo kako su ponosni roditelji zajedničkim snagama odabrali upravo ovo ime.

"Kanye je vrlo uključen u odabir imena. On i Kim rade točno ono što većina parova radi. Svatko od njih navede imena koja mu se sviđaju, a drugi kaže što misli o njima. To je vrlo tradicionalan način", zaključio je izvor.

Podsjetimo, Kim Kardashian je sama rodila prvo dvoje djece, petogodišnju North i trogodišnjeg Sainta, a zbog komplikacija je odlučila da će treće i četvrto dijete na svijet donijeti surogat-majka.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.