"Amerika, jesi li dobro?": Britanka šokirana ponudom u Walmartu

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BRITANSKA influencerica Hannah Megan nedavno je otputovala u Ameriku, gdje je posjetila lokalni Walmart, jedan od najvećih lanaca trgovina na svijetu. Video koji je objavila prikupio je gotovo milijun pregleda. Na početku videa, Hannah je istaknula da je tek pet minuta u trgovini, a već ju "boli glava i oči je peku".

Potom je nastavila: "Moram vam pokazati neke od suludih stvari koje sam ovdje pronašla." Dodala je da ima kul stvari, ali i onih koje nisu toliko kul. Prvo je pokazala mješavine za kolače Dolly Parton. "Ovo mi se 100% sviđa", istaknula je. Također je dodala da je izbor u Walmartu ogroman, pokazujući redove polica ispunjene isključivo mješavinama za torte, kolače i glazure.

@thrivingwithhannah “Need anything from the shop honey?” “Oh yes, some broccoli, a tub of butter big enough to take a bath in, and a .44 calibre r-fle please” “Great, I’ll see you in a bit.” Like hello? You shouldn’t be able to wander into a supermarket, show some ID (oh and i bet it’s always legit!) and just buy something that dangerous. And the fact that two aisles away you can buy a large print Daily Devotionals For Kids is unhinged. Some consistency, at least, please! #walmart #america #cultureshock ♬ original sound - thrivingwithhannah

Pored oružja, dječji predmeti

"U Tescu imamo samo četiri vrste", istaknula je u videu, referirajući se na ogromnu ponudu glazura za kolače. Zatim je pokazala neke namirnice za koje nije bila sigurna što su točno. Nakon tog dijela pokazala je odjeljak s metama za streličarstvo u obliku medvjeda ili jelena.

Potom je stigla do dijela trgovine koji je opisala kao "potpuno lud". Riječ je o odjeljku s oružjem. "Ako želite kupiti oružje s mecima, to možete učiniti ovdje", izjavila je, zatim pokazala police s dječjim predmetima poput noćnih svjetala, koje su stajale odmah pored tog dijela. "Ameriko, jesi li dobro?" upitala je.

Nakon odjeljka s oružjem, pokazala je i hranu za privlačenje divljači, koja olakšava lov. "To je varanje", rekla je. "Osjećam se preplavljeno. Trebam odspavati", istaknula je. Ipak, dodala je kako se u Walmartu mogu pronaći i neke nevjerojatne stvari. "Sve što ste ikada poželjeli možete kupiti u Walmartu. To je pravo iskustvo."

"Nismo dobro"

Njezin video prikupio je mnoštvo komentara, a javili su joj se mnogi Amerikanci. "Amerikanka ovdje. Morala sam prestati kupovati u Walmartu jer dobijem migrenu i napadaj tjeskobe nakon toga", "Nismo dobro", "Kad se vratim iz kupovine namirnica, moram leći jer je ponekad tako iscrpljujuće", "Jednom sam se izgubila u Walmartu i plakala u odjelu s vrtnim potrepštinama (imala sam 20 godina)", neki su od njihovih komentara.

"Walmart je totalno lud", "Oružje usred Walmarta bilo je najluđa stvar koju sam ikad vidjela kad sam bila u Vegasu", "Kad sam išla u Walmart prije mnogo godina, nisu bili ni u ormarićima, samo vani pored polica s čipsom - šokiralo me da u jednom trenutku gledam čips, a u sljedećem automatsko oružje", pisali su drugi korisnici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.