Uporno vam nude košaricu u Sephori? Razlog vam se neće svidjeti

Screenshot/Foto: TikTok/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO U Hrvatskoj nemamo Sephoru, činjenica je da brojni ljubitelji kozmetike rado odlaze kupovati u njihove trgovine kad putuju. Ako ste među njima, možda ste primijetili kako vas zaposlenici ponekad nagovaraju da uzmete košaricu u ruke. Bivši zaposlenik Sephore kaže da za to postoji nimalo laskajuć razlog.

"Bilo je tako čudno"

"Dok sam radio u Sephori, morali smo ponuditi košaricu svakoj osobi za koju smo posumnjali da bi nešto ukrala", rekao je George (@george_jreige) u svojem TikTok videu. "Ne šalim se, morali smo ih gotovo prisiliti da je uzmu."

Ako je osoba odbila košaricu, njegov je zadatak bio da ju pita je li sigurna da je ne želi i nastavi je nagovarati da je ipak uzme te se ponudi da je sam donese. Ako nisu uspjeli, voditelji trgovine bi ih slali da, kako god znaju, natjeraju kupca da uzme košaricu.

@george_jreige More sephora tea #fyp #foryou #sephora #viral #storytime ♬ original sound - 🤍George🤍

"Čudno je pretpostaviti da osoba koja razgledava bez ičega u rukama krade, da osoba koja ima previše stvari krade, da, ako imaju vrećicu sa sobom, kradu", nabrajao je George. "Košarica bi trebala pomoći zaposlenicima da vide što osoba stavlja u nju i nedostaje li nešto."

Jedna je osoba u komentarima izjavila da Sephora u koju odlazi upravo to radi, a još jedna je dodala kako njezina sestrična tvrdi isto. Mnogi su rekli kako su im nametljivo nudili košarice, a sad su shvatili i zašto: "Uvijek mi se to događa, samo želim pobjeći", "Primijetila sam da mi nude košaricu ako imam platnenu torbu", "Ne uzimam košaricu ako ne namjeravam trošiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.