Buket ruža koji će trajati godinama: LEGO predstavio novi set

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li ikada osjetili krivicu zbog trošenja velike svote novca na buket ruža, svjesni da će za tjedan dana završiti u smeću? LEGO pruža dugotrajno rješenje koje će trajati puno više od nekoliko dana.

LEGO Icons Bouquet of Roses je najnoviji set u LEGO Botaničkoj kolekciji.

Prilagođene su za vaze različitih veličina

Set Bouquet of Roses s 822 dijela donosi desetak ruža podijeljenih u tri različita stila. Četiri ruže su u pupoljcima, četiri su usred cvatnje, a četiri su u punom cvatu. Svaka ruža ima male zelene listove koji strše iz baze cvijeta, a pričvršćene su na stabljiku podesive duljine, omogućujući prilagodbu za vaze različitih veličina.

Buket je nadopunjen s četiri grančice malih bijelih cvjetova. Sada možete uživati u cvijeću koje ne zahtijeva zalijevanje, rezanje ili bilo koje drugo održavanje, osim povremenog brisanja prašine.

Novi LEGO Icons Bouquet of Roses bit će dostupan od 1. siječnja 2024. putem LEGO trgovina, lego.com i kod odabranih vodećih trgovaca diljem svijeta, a koštat će 59.99 eura (451.99 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.