Diptyqueov omiljeni ljetni miris koji se uvijek rasproda sada je ponovno dostupan

Foto: diptyqueparis.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO sanjarite o bijeloj pješčanoj plaži, Diptyque, poznati francuski brend parfema i svijeća, donosi vam osjećaj kao da ste na Capriju ili Positanu. Njihova nova ljetna kolekcija, inspirirana sunčanim pričama s Mediterana, omogućit će vam da se osjećate kao da ste negdje daleko od svakodnevice, čak i ako niste. Kolekcija uključuje nekoliko najprodavanijih mirisa, ograničenih izdanja i luksuznih svijeća.

Diptyque je ove godine osvježio svoj klasični miris Ilio s novim proizvodima, donoseći note Mediterana u svakodnevni život. Miris sadrži cvjetne i voćne note, obogaćene suptilnim tonovima irisa i jasmina, stvarajući idealan ljetni miris. Nova kolekcija uključuje toaletnu vodu, maglicu za kosu i bezalkoholnu maglicu za lice i tijelo, savršene za svakodnevnu upotrebu.

Ilio Eau de toilette, 140 eura
Citronella klasična svijeća, 60 eura

Diptyqueova ljetna kolekcija prvi put uvodi ograničenu seriju dekorativnih predmeta. Suradnjom s različitim umjetnicima, nova linija obuhvaća vaze, svijećnjake, prijenosne svjetiljke s ručkama i još mnogo toga. Budući da je Ilio parfem izuzetno popularan, sigurni smo da će se kolekcija rasprodati u trenu. Cijelu kolekciju možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.