"Uvijek joj se vraćam": Ova krema za ruke i dalje je omiljena među svim generacijama

Foto: Shutterstock/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO se hladnije doba godine približava, za mnoge od nas to znači samo jedno – suhe, ispucale ruke. Oštri vjetrovi i niske temperature često čine kožu sklonijom pucanju i iritaciji, posebno kod onih koji rade fizičke poslove ili su često izloženi vanjskim utjecajima. Srećom, danas postoji mnogo opcija za njegu ruku, ali jedna krema iznova dobiva povjerenje mnogih –zaštitna krema za ruke 48.

Ova legendarna krema, poznata već generacijama, preventivno je sredstvo za zaštitu ruku pri fizičkom radu i odlična svakodnevna njega. Njezina formula stvara zaštitni sloj na koži, koji učinkovito brani ruke od štetnih tvari i prljavštine, a pritom ne ometa prirodne funkcije kože. Posebno je korisna tijekom zimskih mjeseci kada koža postaje osjetljivija. S koži sličnom pH vrijednošću, ova krema održava prirodnu masnoću kože, a osim toga je otporna na većinu kemikalija.

Najbolje od svega je njena pristupačnost – dostupna je u drogerijama i ljekarnama za svega 1.45 eura, što je čini povoljnijom u usporedbi s mnogim razvikanim brendovima.

Zaštitna krema za ruke 48, 1.45 eura

Recenzije koje govore same za sebe

Mnogi su zadovoljni ovom kremom, a njihove recenzije potvrđuju dugogodišnju reputaciju koju je krema izgradila.

Jedan korisnik kaže: "U odnosu na sve druge razvikane kreme s tzv. svjetskim brendovima, ovo je i dalje moja krema broj 1 za zaštitu ruku." Drugi korisnik je napisao:"Generacijama se koristi u mojoj obitelji."

Za mnoge, ova krema je postala nezaobilazan dio svakodnevne njege: "Odlična kremica, koristim je godinama već svakodnevno. Jedina mi je uspjela spasiti ispucale ruke, a pri tome je stvarno povoljna cijena."

Drugi korisnici hvale njenu praktičnost: "Proizvod koji uvijek imam sa sobom i kupujem ga redovito dugi niz godina.", "Odlična krema za ruke, brzo se upija, uvijek joj se vraćam."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.