Neočekivani modni trend pokorio ulice Kopenhagena

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com/hm.com/almina-concept.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA Tjednu mode u Kopenhagenu posjetitelji su uočili jedan zanimljiv trend koji ležeran odjevni predmet pretvara u profinjeni komad. U pitanju su - bokserice. Naravno, nisu to klasične bokserice koje viđamo na odjelima donjeg rublja. U pitanju su izuzetno udobne kratke hlače u stilu bokserica koje nose posebnu dozu šarma.

"Obožavam ovo"

Stil odijevanja koji se vezuje uz Kopenhagen je mladenački, ležeran, ali nikako i djetinjast. To je grad koji je pokazao da i odjevni predmet koji nalikuje na pidžamu može biti veoma šik u svim prilikama. Prepoznali su to i mladi tiktokeri koji su pokazali kako oni nose kratke hlače u stilu bokserica.

@beckykim_ styling boxer shorts 4 ways #springoutfits ♬ syrup by solomon - joe ♡
@mikayla.vallati meet my new obsession… find them under my “recent orders 3” list! #amazon #amazonfashion #amazonfashion2024 #trends #viral #springtrends #pinterestaesthetic #pinterestoutfit #outfitinspo #outfitideas #boxershorts #amazonboxershorts #petite #tryon #springoutfit #adidascampus00s #colorfulsneakers #boxershorttrend #boxershortstyling ♬ original sound - Mikayla Vallati

"Tako slatko", "Opsjednuta sam", "Prekrasno, imaš stila", "Obožavam ovo", "Odlično izgledaju s kardiganom", "Nadam se da će ovo biti pravi trend da mogu izlaziti iz kuće u boksericama", "Prekrasno", neki su od komentara na objave.

Ako vam se sviđa ovaj stil kratkih hlača, izdvojili smo neke komade koje možete pronaći u našim trgovinama i online.

Prugaste hlače u stilu bokserica, Zara, cijena je 22.95 eura
Pamučne kratke hlače u stilu bokserica, H&M, cijena je 14.99 eura
Plave kratke hlače u stilu bokserica, Almina Concept, cijena je 82.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.