"Jako dobro osmišljen": Novčanik za eurokovanice oduševio Hrvatice

Foto: Shutterstock/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA društvenim mrežama naišli smo na brojne pohvale na račun dm-ovog novčanika za eurokovanice koji se dobije na poklon uz kupnju iznad 50 € (376.73 kn). Mi ga imamo te možemo potvrditi da se radi o zgodnom rješenju za kovanice, a u njega možete pospremiti oko 7 kovanica svakog apoena.

"Praktičan i jako dobro osmišljen", "Kul dizajn i odlično pomagalo", neke su od pozitivnih recenzija na ovaj novčanik na društvenim mrežama. 

Novčanik je dostupan u nekoliko boja, okruglog je oblika i ima posebne utore za kovanice i to za one od 2, 5, 10, 20 i 50 centi te 1 i 2 eura. Osim toga, novčanik zbog okruglog dizajna i malih dimenzija ne zauzima previše prostora. 

S obzirom na to da će se u novčanicima ovih dana pronaći mnoge nove kovanice, ovaj novčanik je prilično zgodno rješenje njihove pohrane. Novčanik se nažalost u dm-u ne može kupiti, već se isključivo dobije na poklon uz kupnju iznad 50 eura.

"Ususret euru, kao novoj službenoj valuti u Republici Hrvatskoj, za svaku kupnju u dm prodavaonicama i dm online shopu u iznosu iznad 50 € (376.73 kn) darujemo vas praktičnim novčanikom za eurokovanice uz koji će sve kovanice biti uvijek pregledno posložene", navodi dm na svojoj službenoj stranici. 

No ne dijele svi jednako oduševljenje ovim novčanikom i smatraju da je iznos od 50 eura ipak previsok da bi se dobio ovaj novčanik. Ljudi pišu da se takvi slični novčanici mogu pronaći na eBayu, AliExpressu i sličnim stranicama za svega par eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.