"Jako kul": Poznata glumica prošetala u kaputu brenda Izabel Kovačić

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZABEL KOVAČIĆ istaknula je na Instagramu kako je kanadska glumica Shay Mitchell, poznata po ulozi Emily Fields u seriji Pretty Little Liars, prošetala New Yorkom u kožnom baloneru njezina brenda Izakova. "Jako kul", "Shay ima stila", "Baš ga dobro nosi", "Vau", samo su neki od komentara na Instagramu ispod fotografije Shay u kožnom baloneru. Objavu možete vidjeti ovdje

Glumica se u ovom izdanju pojavila dok je u New Yorku krajem travnja snimala reklamu za Maybelline. Promijenila je nekoliko modnih kombinacija, dvije bež i jednu potpuno crnu, čija je glavna zvijezda bio upravo ovaj kožni baloner. Njegova cijena iznosi 890 eura na službenoj stranici brenda Izakova, a dostupan je i u smeđoj verziji.

IZK dugački baloner, 890 eura

Izabel Kovačić stoji iza dva modna brenda

Krajem prošle godine Izabel Kovačić je lansirala modni brend Izakova. Prema službenoj stranici, brend je nastao kao odgovor na potrebu za visokokvalitetnom modom koja istovremeno poštuje okoliš i ne pristaje na kompromise kad je riječ o stilu i eleganciji. U proizvodnji se koriste ekološki prihvatljivi materijali poput veganske kože i organskog pamuka.

Uz Izakovu, Izabel i njena sestra su 2015. godine pokrenule brend odjeće Lunilou, prvotno usmjeren na dječju odjeću, no asortiman se proširio i na odjeću za muškarce, žene te predmete za dom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.