Lesnina je srezala cijene tepiha i do 50%. Ovi su nam favorit

Foto: xxxlesnina.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TEPISI su praktičan i estetski dodatak koji lako može promijeniti atmosferu bilo koje prostorije. Pravilno odabran tepih ne samo da unosi toplinu i udobnost već i vizualno različite elemente, poput namještaja, boja zidova i dekorativnih dodataka, povezuje u skladnu cjelinu.

Osim dekorativne uloge, tepisi imaju i brojne praktične prednosti. Mogu vizualno povećati prostor, unijeti boju ili teksturu koja podiže cijeli ambijent.

Svjetliji tepih posebno pridonosi osvježavanju prostorije jer se tamniji dijelovi čine prozračnijima i ugodnijima. Tepisi s upečatljivim uzorcima mogu poslužiti kao akcent koji privlači pažnju i daje prostoru karakter. Mogućnosti i funkcionalnosti tepiha zaista su brojne.

Tepisi pridonose udobnosti svakodnevnog života

Tepisi su također odlični za razdvajanje različitih dijelova u većim prostorijama, posebno u otvorenim prostorima. Na primjer, mogu pomoći u organizaciji dnevnog boravka i blagovaonice stvarajući jasne zone unutar iste prostorije.

Jedna trenutno vrlo popularna metoda korištenja tepiha je slojevanje, odnosno postavljanje manjih tepiha preko većih, što može dodatno obogatiti prostor i unijeti dubinu. Osim estetskih funkcija, tepisi pridonose i udobnosti svakodnevnog života - smanjuju buku, čine hodanje po prostoru ugodnijim i štite podove od habanja.

Ako razmišljate o kupovini tepiha, sada je pravo vrijeme za osvježenje doma jer Lesnina nudi sjajne popuste od 25 do 50% na širok asortiman tepiha. Pregledali smo kompletnu ponudu i izdvojili favorite ispod, a cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Tepih, bež, Lesnina; cijena na popustu počinje od 89.99 eura, a ovisi o veličini
Tepih, bež, Lesnina; cijena na popustu počinje od 99.99 eura, a ovisi o veličini
Tepih, višebojno, Lesnina; cijena na popustu počinje od 39.99 eura, a ovisi o veličini
Tepih, tamno siva, Lesnina; cijena na popustu počinje od 69.99 eura, a ovisi o veličini
Tepih, siva, višebojno, Lesnina; cijena na popustu počinje od 79.99 eura, a ovisi o veličini
Tepih, siva, Lesnina; cijena na popustu je 29.99 eura
Tepih, siva, Lesnina; cijena na popustu počinje od 24.99 eura, a ovisi o veličini
Tepih, siva, Lesnina; cijena na popustu je 89.99 eura
Tepih, višebojno, Lesnina; cijena na popustu kreće od 89.99 eura, a ovisi o veličini
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.