Dior i Lewis Hamilton predstavili kolekciju elegantne zimske odjeće

Foto: dior.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je Lewis Hamilton najavljen kao najnoviji Diorov ambasador brenda i gostujući dizajner za nadolazeću lifestyle kolekciju ranije ovog ljeta, francuska luksuzna kuća sada je lansirala kampanju. Lifestyle Capsule kolekcija posvećena je zimskim sezonskim sportovima poput skijanja i snowboardanja.

Topli i funkcionalni zimski komadi

U čast uzbudljivim aktivnostima tijekom hladnijeg vremena, Hamilton se prisjeća svojih strasti, poput utrka, u kojima stalno pokušava pomaknuti granice i nadmašiti sebe. Kombiniranjem Diorove baštine s Hamiltonovim profinjenim modnim stilom, stvorena je savršena zimska kolekcija.

U kampanji sedmerostruki prvak F1 pozira na skijaškim padinama, okružen planinskim krajolikom u jarkim plavim nijansama. Nosio je predimenzionirane pletene pulovere i široke hlače. Glavni elementi kolekcije uključuju otporne ruksake, a retro-futuristički izgled upotpunjuju B44 tenisice. Kampanju je snimio Rafael Pavarotti.

Kolekcija će uskoro biti dostupna u prodaji. Možete je pogledati ovdje, a mi smo ispod izdvojili komade koji su nam se najviše svidjeli.

Ruksak, cijena je 3100 eura
B44 tenisice, cijena je 1320 eura
Snow Derby tenisice, cijena je 1430 eura
Kapa, cijena je 715 eura
Kaciga s vizirom, cijena je 2000 eura
Košulja, cijena je 6250 eura
Majica kratkih rukava, cijena je 880 eura
Vesta, cijena je 1980 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.