Ljudi raspravljaju o izgledu novog iPhonea 16 Pro Max: "Dosadno"

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO je poznati leaker Ice Universe na platformi X podijelio rendere novog iPhonea 16 Pro Max, o čemu smo već ranije pisali. Izgled novog Pro Max mobitela, koji bi službeno trebao biti predstavljen u rujnu ove godine, izazvao je veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži.

Mnogi su naglasili da se, unatoč nekim dizajnerskim promjenama, novi model ne razlikuje previše od svog prethodnika, iPhonea 15 Pro Max. Na priloženoj fotografiji iPhone 16 Pro Max je s lijeve, a iPhone 15 Pro Max s desne strane.

"Po meni izgledaju isto", "Osim malo tanjih rubova, izgleda previše slično 15 Pro Maxu da bi bilo uzbudljivo", "Znači, to je isti mobitel kao iPhone 11 Pro Max, 12 Pro Max, 13 Pro Max, 14 Pro Max i 15 Pro Max?", "Dosadno", "Ne vidim značajnu razliku", "Izgledaju potpuno isto", "Zaista ne vidim razliku", "Ne mogu ih razlikovati", neki su od komentara onih koji smatraju da su dva mobitela identična.

"Nemate oko za detalje"

Rasprava je otišla toliko daleko da je Ice Universe kasnije objavio fotografiju usporedbe između iPhonea 16 Pro Max i iPhonea 15 Pro Max te rekao: "Ako ne možete vidjeti razliku, onda nemate oko za detalje."

Što vi kažete, vidite li razliku?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.