Mnogima su za oko zapele tenisice koje je Tim Cook nosio na Appleovom događaju

Screenshot/Foto: YouTube/nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLEOV posljednji događaj održao se ovog ponedjeljka, a tvrtka je predstavila nove M3 čipove te nove MacBookove i iMac računala. No mnogima su za oko zapele tenisice koje je Tim Cook nosio. Radi se o paru crnih niskih tenisica Air Force 1 marke Nike. 

Na društvenim mrežama poput Instagrama i Twittera mogu se naći razni komentari na Cooka i tenisice koje je obukao. "Radi se o događaju za Noć vještica, mora izgledati zastrašujuće", "Svaka osoba na ovom događaju nosi Nikeice", "On je definitivno izveo neke AF1 aktivnosti. Bogat je", neki su od njih. 

Nike AF1, 119.99 eura (904.06 kn)

Potpuno crne Nike Air Force 1 tenisice postale su predmet šale na društvenim mrežama te ih mnogi povezuju s nedopuštenim ili opasnim aktivnostima i s kriminalcima ili pak onima koji rade u industriji hrane. Zašto? Nitko ne zna zapravo. Kako piše Footwear News, ova šala (iliti meme) počela je kružiti društvenim mrežama 2018. godine, a radi se samo o šali bez ikakve prave pozadine.

Crne Nike Air Force tenisice postale su meme na društvenim mrežama

@cyberhoe699 time to take matters into my own hands 😈 #af1 #blackaf1 #airforces #shoes #ThatsWhatILike #xyzbca #foryou ♬ Death (feat. DaBaby) - Trippie Redd
@abcostore #abcofam 🤝 Black AF1’s #MyFallStarbucksOrder #blackaf1activity #westedmontonmall #abcowem #blackaf1activity #fy ♬ original sound - ABco

Unatoč meme kulturi koja okružuje ovaj model, silueta Air Force 1 je jedna od najpopularnijih i najprodavanijih Nike stilova do danas. Prvi put je ovaj model pušten u prodaju 1982. godine, a od tada prikupio je širok raspon obožavatelja, od ljubitelja tenisica do sportaša. 

Tenisice se prodaju u niskim, srednjim i visokim stilovima i od tada su puštene razne boje iako je potpuno bijela najpopularnija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.