Najljepše koje smo ikad vidjeli: Stanley Tucci predstavio svoju prvu kolekciju posuđa

Foto: greenpan.us

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste obožavatelj putopisne serije glumca Stanleyja Tuccija U potrazi za Italijom ili njegovih knjiga poput bestselera The Tucci Table, sigurno će vas oduševiti njegov novi projekt.

Stanley Tucci se udružio s proizvođačem posuđa GreenPan kako bi stvorio novu kolekciju lonaca i tava s neprianjajućim premazom koja spaja eleganciju europske estetike s čvrstom i robusnom konstrukcijom prikladnom za kuhinjske izazove.

U svojoj objavi na Instagramu glumac opisuje ovu liniju kao kombinaciju "modernog dizajna s jednostavnom izvedbom".

Ova kolekcija obuhvaća raznolik izbor modernih i minimalističkih lonaca i tava, uključujući tave, posude za umake, posude za pirjanje, lonce za kuhanje tjestenine i više. Materijali korišteni za izradu ovog posuđa variraju od profesionalnog aluminija do keramike Thermolon Infinite8, koja je poznata po svojem neprianjajućem premazu.

Kolekcija je oduševila mnoge

Kolekcija Tucci by GreenPan, koja se proizvodi u Italiji, nažalost je trenutno dostupna samo u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije u trgovinama Williams Sonoma. Cijene tava kreću od 100 dolara (93 eura), a za cijeli set od 15 komada potrebno je izdvojiti 1000 dolara (939.45 eura).

Na Instagramu su mnogi izrazili svoje oduševljenje ovom kolekcijom i želju da linija postane dostupna i u drugim zemljama.

"Prekrasno, jedva čekam isprobati", "Uf, da si barem mogu priuštiti set", "Wow! Prekrasno, upravo sam dobio svoj set! Jedva čekam da ih upotrijebim", "Izgleda fantastično", "Molim vas, učinite ga dostupnim za kupnju u Europi", samo su neki od komentara ispod njegove objave. Moramo priznati da je kolekcija zaista prekrasna te se i mi nadamo da će biti dostupna za kupnju na europskom tržištu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.