Navodno će se Samsung držati kombinacije Exynosa i Snapdragona za Galaxy S25

Ilustracija: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSLJEDNJE glasine koje su se pojavile tvrdile su da će nadolazeća serija Samsung Galaxy S25 koristiti isključivo Exynos 2500 procesore. Međutim, novije informacije pobijaju te tvrdnje. Prema novim izvorima, serija Samsung Galaxy S25 navodno će nastaviti s uobičajenom praksom Samsunga - upotrebom mješavine Snapdragon i Exynos procesora, slično prethodnoj seriji S24.

Naime, tijekom nekoliko prethodnih generacija Samsung je mijenjao strategiju korištenja procesora u svojim vodećim modelima Galaxyja, često se oslanjajući na kombinaciju vlastitih Exynos procesora i Qualcommovih Snapdragon procesora.

Kombinacija procesora ovisno o regiji i modelu

Tako je serija Galaxy S23 koristila isključivo Snapdragon procesore, dok je serija Galaxy S24 ponovno uvela kombinaciju navedenih procesora. Prema izvještaju Digitimesa, Samsung će se držati te strategije i u 2025. godini. Serija Galaxy S25 koristit će Exynos i Snapdragon procesore, ovisno o modelu i regiji, baš kao što je bio slučaj sa serijom S24.

No, i ovu informaciju treba uzeti s rezervom i pričekati službeno lansiranje uređaja Galaxy S25. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.