Nike navodno u pripremi ima tenisice nadahnute legendarnim filmskim cipelicama

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CRVENE cipelice kakve je nosila Dorothy u filmu Čarobnjak iz Oza među najpoznatijim su komadima filmske obuće. Djelo bivšeg glavnog kostimografa MGM Studija Gilberta Adriana, cipele iz originalnog filma iz 1939. godine, navodno su bile prekrivene s 2300 crvenih šljokica. Ove legendarne cipelice uskoro bi trebale biti dostupne u Nikeovoj izvedbi.

"Znatiželjan sam"

Prema informacijama leakera Romea (@eldenmonitors) s X-a (Twittera), oko Božića ove godine bit će objavljena suradnja Nike x Čarobnjak iz Oza, a crvene cipelice bit će Dunk Low Pro QS tenisice. Slike nadolazećih tenisica još uvijek nisu dostupne. Tenisice bi trebale biti crvene sa žutim detaljima i brendingom filma na jeziku. Na peti bi trebao biti poznati citat: "There's no place like home."

"Znatiželjan sam", "Možda će ličiti na Legends of Summer jordanice", "Propustio sam rođenje svojeg djeteta za ovu glasinu", "Definitivno neočekivano", "Nike je konačno kreativan", "Očekujem da će biti od sintetike kao Powerpuff Girls, samo čekajte" - neki su od komentara na Romeovu objavu.

Očekivana cijena je 135 američkih dolara, odnosno oko 124 eura, no to su samo nagađanja.

Nike je još 2015. imao kolekciju nadahnutu Čarobnjakom iz Oza, no to nije bila licenciranja suradnja s filmskom kućom MGM. Ta je kolekcija uključivala tenisice Dorothy, crvene Dunk Low tenisice i Dunk High Tin Man tenisice.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.