JBL-ov najnoviji hit: Predstavili nove bežične slušalice i zasjenili konkurenciju

Foto: jbl.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U MORU bežičnih slušalica koje preplavljuju tržište može biti stvarno teško pronaći one koje se izdvajaju. Međutim, JBL je nedavno predstavio model koji bi mogao zaintrigirati sve ljubitelje tehnologije i zvuka - JBL Tour Pro 3. Iako su prilično skupe, cijena od 300 dolara (270 eura) možda će vam se činiti opravdanom zbog posebne značajke koju ove slušalice nude.

Mogu funkcionirati kao bežični audioodašiljač

Jedna od najzanimljivijih značajki JBL Tour Pro 3 je novo kućište za punjenje koje sada ima zaslon 30% veći od prethodnog modela. Ovaj zaslon nije samo dekorativni dodatak već  omogućava da kontrolirate sve funkcije slušalica direktno s kućišta. To znači da možete upravljati glazbom, pozivima i porukama bez posezanja za mobilnim uređajem. 

Još jedna super stvar kod ovog kućišta je što može funkcionirati kao bežični audioodašiljač. To znači da ga možete lako povezati sa sustavima za zabavu u avionu (IFE), a uz Auracast tehnologiju možete dijeliti zvuk s drugim uređajima koji podržavaju ovu funkciju.

Čist i oštar zvuk

JBL Tour Pro 3 nije samo napredan zbog svog kućišta. Ove slušalice dolaze s hibridnim dual-driver sustavom koji pruža izuzetno čist i oštar zvuk. Također koriste tehnologiju True Adaptive Noise Canceling koja se prilagođava okolini i učinkovito blokira neželjenu buku. Pored toga, prostorno praćenje glave od 360 stupnjeva stvara osjećaj "prostornog zvuka", čineći audioiskustvo realističnijim.

S cijenom od 299.99 dolara, JBL Tour Pro 3 su prilično skupe, ali sve inovativne značajke koje nude mogu opravdati tu cijenu za mnoge korisnike. Ako želite slušalice s naprednim funkcijama i vrhunskim zvukom, ovaj model bi mogao biti odličan izbor. Slušalice će uskoro biti dostupne u JBL-ovoj online trgovini i kod drugih trgovaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.