Nove vensice toliko su popularne da su se u jednom danu rasprodale

Foto: vans.com/goodfight.shop

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VAULT BY VANS u posljednje je vrijeme izbacio nekoliko suradničkih kolekcija poput one s JJJJoundom i Featureom, a sada je za suradnju izabrao brend Goodfight. To je modna marka sa sjedištem u Los Angelesu, za koju Vans kaže da se vodi istraživanjem fantazije i nostalgije.

Dva brenda izbacila su zajedničku kolekciju obuće i odjeće, a čini se da su glavni hit slip-on cipele Mary Jane stila.

Inspirirana školskim uniformama istočnjačke kulture i klasičnim modnim artiklima američke zapadne obale, kolekcija odražava višestruk identitet brenda u kombinaciji s nostalgijom, navode u priopćenju. Predvodnik u asortimanu je OG Style 93 LX, cipele inspirirane Mary Jane obućom koja dolazi u monokromatskim bojama - bijeloj i crnoj.

Slip-on cipele Mary Jane stila najpopularniji su komad kolekcije

Uniseks slip-on cipele opremljene su odvojivim kopčama u obliku cvijeta orhideje i stilizirane metalik srebrnim ušicama i kopčama. 

Uz njih dolazi niz odjevnih komada, uključujući jaknu s prilagođenim zakrpama, satensku majicu s kamp kragnom i crnim uzorcima šahovnice te lila i bijele majice zajedničkih marki.

Kolekciju je dostupna od jučer, 24. kolovoza, putem goodfight.shop i Goodfightove fizičke flaghsip trgovine, a globalno izdanje bit će objavljeno danas, 25. kolovoza, na vans.com i preko odabranih trgovaca Vault by Vans. Više o kolekciji možete vidjeti ovdje

Slip-on cipele brzo nestaju s polica

Zanimljivo je da su se slip-on cipele na online trgovini goodfight.shop već rasprodale, i to u roku od 24 sata i onda opet danas u par sati, kada je Goodfight vratio nekoliko brojeva na stanje.

Njihova cijena je 120 dolara na Goodfight stranici, a u pojedinim europskim trgovinama od 115 eura do 123 eura. Našli smo ih na stanju na stranici Farfetch, ali dostupno je samo par brojeva. Ovdje možete vidjeti bijele, a ovdje crne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.