Odavno nas neka kolekcija nije oduševila kao nova od brenda Reserved

Foto: reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U RESERVED je upravo stigla nova kolekcija, rezultat suradnje s poljskim modnim brendom MMC Studio, koja nas je oduševila, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, nismo jedini. "Odlična kolekcija", "Sjajna kolekcija", "Odlični komadi", "Bravo", "Volim je", samo su neki od njih. 

"Oda raznolikosti, u modi i u životu. Istražite posebnu MMC x Reserved ograničenu kolekciju s funkcionalnim, visokokvalitetnim komadima koji redefiniraju ključne jesenske odjevne predmete", ističe Reserved na službenoj stranici.

"Pažnja na detalje i visoka kvaliteta bili su od iznimne važnosti od samog početka", rekli su Ilona Majer i Rafał Michalak, osnivači MMC-a. "Svi materijali korišteni u kolekciji dolaze od lokalnih i europskih proizvođača."

Ove komade stavljamo u košaricu

U kolekciji su dostupni komadi poput odijela izrađenih od mješavine vune, džempera, majica, košulja, dugih vesti, suknji, haljina, dugih kaputa, čizama te dodataka poput marama, šalova, remenja i sličnih artikala. Cijene se kreću od 30 do 320 eura. Pregledali smo cijelu kolekciju i izdvojili favorite niže. 

Kaput, 319.99 eura
Duga vesta, 159.99 eura
Džemper, 89.99 eura
Suknja, 59.99 eura
Majica, 29.99 eura
Košulja, 49.99 eura
Jakna, 199.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.