Omega objavila svoje najnovije 38 mm iteracije Speedmastera. Fanovi nisu oduševljeni

Foto: omegawatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je otkrila dvije nove verzije Speedmaster Chronoscopea u sklopu proslave Olimpijskih igara u Parizu 2024., Omega je predstavila svoje najnovije varijante Speedmastera s promjerom od 38 mm.

Ovaj model veličine 38 mm prvi je put predstavljen 2017. godine. Omega je od tada nastojala proširiti svoju ponudu kako bi zadovoljila širi spektar klijenata. Najnovija izdanja ističu dvije opcije PVD brojčanika u zelenoj i smeđoj boji, dostupne u čeliku, Moonshine Gold ili Sedna Gold varijantama, sve opremljene dijamantnim obrubima i krunama.

Svaki model ima dodatne pomoćne brojčanike, istaknute blještavim okvirima obloženima dijamantima. Kazaljke za sat, minute i sekunde imaju tonirani završetak koji odgovara materijalu kućišta, dok je bijeli kružni prozor s datumom smješten na poziciji 6 sati. Satovi su dostupni s odgovarajućom narukvicom ili kožnim remenom koji se slaže s bojom brojčanika.

Reakcije na društvenim mrežama nisu baš pozitivne

Stražnji dio kućišta ističe se vijčanim dizajnom s ugraviranim medaljonom morskog konjića. Unutar njega, sat od 38 mm pokreće Omegov koaksijalni kalibar 3330 s automatskim navijanjem. 

Reakcije na društvenim mrežama nisu baš pozitivne, a fanovi su izrazili svoje razočaranje. "Zapanjujuće, ali bih volio da ste ga napravili bez dijamanata","Grozno", "Omega je svake godine sve lošija", "Izgleda prokleto užasno", "Nedostaje mi stara Omega", "Omega, što se to događa? Nakon toliko beskorisnih izdanja Speedmastera, kako ste propustili i ovu?" samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.