Otputujte ove jeseni u London: Izdvojili smo dobre ponude

Foto: Unsplash/EPA/integral-zagreb.hr/booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LONDON je atraktivna destinacija za putovanje upravo u jesenskom razdoblju te smo odlučili istražiti ponude i aranžmane putničkih agencija. Pronašli smo dvije ponude za četverodnevno putovanje zrakoplovom u London i jedno desetodnevno putovanje autobusom kojim se obilaze Amsterdam, London i Pariz.

Osim aranžmana putničkih agencija, izdvojili smo i tri hotela za one koji vole putovati sami. 

London, četiri dana zrakoplovom

Putnička agencija Integral Zagreb u svojoj ponudi ima putovanje u London, i to zrakoplovom iz Zagreba. Predviđeni datumi putovanja su 30.9. - 3.10., 28. - 31.10., 18. - 21.11., 9. - 12.12.2022., 6. - 9.1.2023.

Trenutno je u tijeku posebna ponuda koja vrijedi do 19.9. ili do popunjenja mjesta. Cijena ponude je 2890 kn + 1190 kn pristojbe zračnih luka. 

Putovanje traje četiri dana, a prvi dan uključuje sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb i let do Londona, panoramski razgled grada te smještaj u hotelu i odmor. Idućih dana se razgledava grad u pratnji voditelja putovanja uz korištenje javnog gradskog prijevoza i pješice. 

U planu je obilazak Trafalgar Squarea, Whitehalla, St. James parka, Buckinghamske palače, Westminster Abbeyja, Big Bena, London Eyea, Greenwich parka, Tower Bridgea između ostalih znamenitosti. 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz zrakoplovom Croatia Airlinesa na redovnoj liniji Zagreb - London - Zagreb
  • voditelja putovanja
  • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama s dva ležaja na osnovi 3 noćenja s doručkom
  • transfer od/do zračne luke u Londonu
  • jamčevno osiguranje organizatora putovanja
  • troškove organizacije i prodaje putovanja.

London, četiri dana zrakoplovom

Putnička agencija Azur Tours u svojoj ponudi ima putovanje u London, također zrakoplovom iz Zagreba. Predviđeni datumi putovanja su 30.9., 14.10., 22.10., 18.11. i 9.12.

Putovanje traje četiri dana, a cijena za first minute rezervacije je snižena i iznosi 3190 kuna. Pristojbe zračnih luka i naknada za izdavanje zrakoplovne karte je 1190 kuna. 

Prvi dan puta uključuje sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman, a po slijetanju u London slijede prijevoz do grada te panoramski razgled. Kasnije se opet ide u šetnju Londonom pored Britanskog muzeja do centra Londona. 

Idućih dana se obilazi grad, u što je uključen izlet brodom po rijeci Temzi do Greenwicha, zatim razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom te je u planu razgled Whitehalla, Downing ulice, obilazak kraljičine straže, šetnja St. James parkom sve do Buckinghamske palače. 

Obilazak uključuje i šetnju najpoznatijom europskom šoping-ulicom Oxford Streetom te posjet robnim kućama Selfridges i Primark. 

Cijena aranžmana uključuje: 

  • prijevoz zrakoplovom prema programu
  • transfere autobusom
  • zračna luka London Heathrow - hotel - zračna luka Heathrow London
  • panoramski razgled grada autobusom i pješice
  • smještaj u hotel Royal National 3* u centru grada na osnovi tri noćenja s engleskim doručkom u dvokrevetnoj sobi
  • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
  • organizaciju i pripremu putovanja
  • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti.

Amsterdam - London - Pariz

Ovo nije samo putovanje u London već uključuje i Amsterdam i Pariz, no više je u ovom slučaju bolje ako pitate nas. 

Putnička agencija Azimut Travel ima u ponudi putovanje kojim se obilaze ova tri europska grada, a datum polaska je 30.9. do 9.10. po sniženoj cijeni od 1990 kuna (umjesto 2490 kuna).

Putuje se autobusom, i to prvi dan uključuje sastanak na autobusnom kolodvoru u Zagrebu te se vozi kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku. Drugi dan puta stiže se u Amsterdam te se ide u razgled grada u pratnji vodiča. 

U večernjim satima kreće se prema Londonu, a planirano vrijeme dolaska je treći dan. Po dolasku odlazi se u razgled grada i nakon toga u hotel i odmor. Iduća četiri dana putnici imaju vremena da sami obiđu grad, a uz to je i organiziran obilazak važnijih znamenitosti grada. 

Osmi dan puta u večernjim satima kreće se prema Parizu u koji se stiže u jutarnjim satima u subotu. Ide se u obilazak i razgled grada te se u večernjim satima kreće natrag za Zagreb.

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

  • 5 noćenja u hotelu Travelodge Heathrow Cental 3* u Londonu
  • prijevoz autobusom
  • stručno vodstvo i organizacija putovanja.

Ako ne volite grupna putovanja te više volite putovati u vlastitom aranžmanu i odsjesti u hotelu, pronašli smo par opcija i za vas. 

Westbury Hotel Kensington

Hotel Westbury smješten je u četvrti Earl's Court, samo 150 metara od poznate ulice Cromwell Road. Hotel je udaljen samo četiri minute hoda od postaje podzemne željeznice Earl's Court, a do glamuroznih trgovina u četvrti Knightsbridge ima 20 minuta hoda. Prirodoslovni muzej udaljen je 10 minuta hoda.

U rujnu u ovom hotelu može se pronaći noćenje za dvije osobe i po cijeni od 1431 kunu za dvokrevetnu sobu s bračnim krevetom, vlastitom kupaonicom, televizorom i besplatnim Wi-Fijem. 

Većina gostiju ovog hotela pohvalila je njegovu odličnu lokaciju. "Lokacija je fantastična, manje od pola kilometra do podzemne željeznice, a kilometar i pol do vrtova Kensington s puno sjajnih mjesta za jelo na pješačkoj udaljenosti. Osoblje je bilo ljubazno", glasi jedna od recenzija. 


ibis London Earls Court

Ibis London Earls Court nalazi se na nekoliko minuta hoda od postaje podzemne željeznice West Brompton, četiri postaje podzemne željeznice od robne kuće Harrods i 16 minuta hoda od četvrti Fulham.

Sobe u hotelu Ibis Earls Court prostrane su i udobne, sve uključuju prostor za rad, TV sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu s kadom i tušem. U cijelom objektu na raspolaganju je besplatan Wi-Fi.

U rujnu u ovom hotelu može se pronaći noćenje za dvije osobe po cijeni od 1258 kuna za dvokrevetnu sobu s bračnim krevetom i doručkom. 

"Pristojan smještaj po prihvatljivoj cijeni na odličnoj lokaciji, metro svega par minuta pješke od hotela", glasni jedna od recenzija ovog hotela. 


TRIBE London Canary Wharf

TRIBE London Canary Wharf hotel nalazi se u Londonu, a udaljen je 3 kilometra od Greenwich Parka, 4 kilometra od Olimpijskog stadiona, 4.2 kilometra od Victoria Parka i 4.4 kilometra od Tower of London. U hotelu svaka soba ima radni stol, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu, posteljinu i ručnike. 

U rujnu u ovom hotelu može se pronaći noćenje za dvije osobe i po cijeni od 1866 kuna za sobu s bračnim krevetom, vlastitom kupaonicom i televizorom. 

"Lokacija je bila vrlo zgodna, izvrsni restorani i trgovina u blizini. Također, nekoliko minuta udaljen je od linija Jubilee, DLR i Elizabeth. Sobe su moderne i ugodne", glasi jedna od pozitivnih recenzija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.