Ovaj skupi uređaj za kosu mnogi hvale. Našli smo povoljnije verzije

Foto: Shutterstock/sephora.fr/sve.hr/cultbeauty.com/labelhair.com/revlonhairtools.shop/amazon.de/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSON Airwrap postao je nova opsesija na TikToku. Ovim uređajem se lako stiliziraju šiške te stvaraju sanjive frizure i još mnogo toga. 

Zbog svoje sposobnosti da radi gotovo sve, suši, daje volumen, oblikuje, kovrča i ispravlja, a za sve to iskorištava snagu protoka zraka umjesto topline kako bi smanjio štetu na vašoj kosi, postao je bestseler, piše Insider. Uvijek je rasprodan, ali čak i kad ga uhvatite da je dostupan, ostat ćete zatečeni cijenom.

Cijena jednog kompleta Dyson Airwrap je 549 ​​​eura (4136.44 kune), što nije nimalo jeftino. Da, znamo da ovim uređajem možemo sami napraviti frizuru kao iz frizerskog salona, ali ova cijena je za većinu ipak prevelika.

Dyson Airwrap, cijena je 549 ​​​€ (4136.44 kn)

Bez obzira na to želite li lepršave kovrče, ravniju kosu, raščupane šiške ili samo sveobuhvatni stilizator, u nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih Dyson Airwrapovih duplikata koji su dosta jeftiniji, a odradit će sličan posao.

BaByliss Air Style 1000 s četiri nastavka 

BaByliss Air Style 1000 četka s vrućim zrakom s ionskom tehnologijom ima četiri nastavka za sušenje, oblikovanje i kovrčanje.

BaByliss, cijena je 59 € (444.54 kn)

Najbolja pristupačna četka za fen: Revlon Volumizator u jednom koraku

Zaobljena četka za oblikovanje kose omogućuje vam sušenje kose uz opsežno feniranje u jednom jednostavnom koraku. Zbog toga je izvrsna opcija za početnike i sve one koji su u pokretu. 

Revlon One-Step Volumiser salon četka 2 u 1 za kratku kosu, snižena cijena je 46.44 € (350.33 kn)

Uvijač i četka za kosu Blow Dry & Style Airstyler

Remington uvijač i četka Blow Dry & Style Airstyler istovremeno suši i oblikuje kosu. Podiže je kod korijena, dodaje volumen ili je ravna. Sadrži četiri nastavka.

 Blow Dry & Style Airstyler, cijena je 53.08 € (399.93 kn)

Najbolje za valovitu kosu: Drybar Double Shot

Slično kao i Revlon One-Step, Drybar Double Shot Blow-Dryer Brush još je jedna alternativa koju preferiraju stilisti i recenzenti jer vam stilizator omogućuje lako, voluminozno ispuhivanje dok sušite kosu u samo nekoliko minuta.

Drybar četka, cijena je 141.25 € (1064.25 kn)

Najbolji duplikat Dyson Airwrapa za šiške: GHD Hot Brush

Ghd Rise Hot Brush je ultimativni alat za oblikovanje, za stvaranje lakog i trenutnog volumena od korijena do vrhova. Dizajnirana je s ravnim čekinjama od 5 mm koje maksimalno povećavaju volumen u korijenu kose na nježan način i bez povlačenja ili dodira s tjemenom. S obzirom na to da je ova četka tako uska i mala, mnogo je lakša za korištenje na šiškama nego Airwrap.

GHD Hot Brush, cijena je 175.03 € (1318.76 kn)

Najbolje za zaglađivanje: Sušilo za kosu i stilizator u jednom koraku Revlon

Ova pristupačna četka s vrućim zrakom ima glavu u obliku lopatice za elegantnije stilove.

Sušilo za kosu i stilizator u jednom koraku, cijena je 56.64 € (426.75 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.