Ovi luksuzni mobiteli bit će dostupni u samo 88 primjeraka, koštaju preko 10.000 eura

Foto: caviar.global

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CAVIAR, poznat po luksuznim prilagođenim uređajima, predstavio je prilagođeni Huawei Mate XT Ultimate, prvi trostruki mobitel koji je predstavljen ranije ovog mjeseca u Kini u crnoj i crvenoj boji, a čija je trenutna cijene oko 2555 eura. Caviarova prilagođena verzija Huawei Mate XT Ultimate dio je kolekcije Rich Colors i dolazi u dvije verzije naziva Black Dragon i Gold Dragon.

Ograničeno izdanje od 88 komada

Model Black Dragon nadahnut je zmajem iz kineske mitologije i obložen je crnom krokodilskom kožom, nalik ljuskama zmaja. Detalji mobitela su pozlaćeni.

Model Gold Dragon je u potpunosti prekriven 24-karatnim zlatom, a površina ima teksturu carskog mača izrađenog u kineskom gradu Longquan, mjestu gdje je nastala kineska umjetnost kovanja mačeva u više slojeva.

Caviar će izraditi samo 88 primjeraka obje verzije jer se broj 88 smatran sretnim u kineskoj kulturi.

Oba modela dolaze s opcijama od 256GB, 512GB i 1TB memorije. Ovisno o memorijskom kapacitetu, cijena će biti 12.983,30 eura, 13.368,30 eura ili 13.753,30 eura. Standardni Mate XT Ultimate, koji je Huawei lansirao, trenutno je dostupan samo u Kini, dok se međunarodno lansiranje očekuje početkom 2025.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.