Internet se ruga poznatoj youtuberici zbog njezina neobičnog izgleda na reviji

Foto/Screenshot: TikTok/mango.com/asos.com/modivo,hr/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

EMMA Chamberlain, popularna youtuberica poznata po modnim blogovima s pariškog Tjedna mode, iznenadila je svojim neobičnim stilom na ovogodišnjim couture revijama. Na reviji Jeana Paula Gaultiera nosila je jednostavan, ali upečatljiv outfit koji je privukao pažnju.

@voguegermany @emma chamberlain at the @JeanPaulGaultier Couture Fall/Winter 2025 Show in Paris. #voguegermany #emmachamberlain #emmachamberlainedit #jeanpaulgaultier #hautecouture #emma #chamberlain ♬ original sound - peoples favorite songs

Ovaj outfit je bio dio proljetne kolekcije Jeana Paula Gaultiera iz 2003.

Umjesto uobičajenog nošenja košulje s rukavima i zakopčanim ovratnikom, Emma je košulju nosila obješenu preko prednjeg dijela tijela, s bijelim trakama preko leđa koje su je držale na mjestu.

Njezina frizura, s jednim dijelom zalizanim na stranu i pletenicom koja je padala niz leđa, dodala je sofisticirani dodir njezinom izgledu. Šminka je bila suptilna, s malo bronzera i highlightera na licu te naglašenim smeđim usnama, stvarajući skladan i elegantan dojam.

Ovaj outfit je bio dio proljetne kolekcije Jeana Paula Gaultiera iz 2003., a Emma ga je nosila na isti način kao i model s piste.

@jeanpaulgaultier from the office 💼 to the party 🪩 with @emma chamberlain #jeanpaulgaultier ♬ son original - JeanPaulGaultier

Iako su mnogi pohvalili kreativnost brenda, drugi su se našalili: "Ja ne mogu više s današnjom modom", "Ja dok držim majicu uz tijelo u trgovini da vidim sviđa li mi se", "Nosit ću ovo na sljedećem poslovnom sastanku", "Sada kada sam trudna 6 mjeseci, nijedna majica mi ne pristaje. Tako mi je drago što sam našla rješenje da ih i dalje nosim", "Svi su tako kreativni...", "Ja kad ne želim ići u svlačionicu", "Definicija kada vam košulja ne pristaje, ali je stvarno želite nositi", "Kad mi košulja koju naručim online bude premala", neki su od komentara.

Ako volite ležerne bijele košulje poput ove, evo nekoliko odličnih komada koje smo pronašli.

Tommy Jeans košulja, 63 eura
Asos košulja, 27.99 eura
Košulja otvorenih leđa, 25.99 eura
Košulja s nabranim otvorom na leđima, 80 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.